Vertaal deze pagina naar:

DE NEDERLANDSE POLITIEK ANNO 2024 - WIE GELOOFT NOG IN HUN LEUGENS EN IN DIE LEUGENAARS?

31-03-2024

Wie heeft er op zionist Geert Wilders gestemd of op leugenaar Mark Rutte of op een andere leugenaar?

Beluister en bekijk de onderstaande video, tenminste drie leugens van Mark Rutte in drie minuten.

Leugen 1: Beweert boek van Klaus Schwab niet te hebben gelezen, veinst daarmee geen idee te hebben waarover Gideon van Meijeren praat.

Leugen 2: Als blijkt dat Gideon van Meijeren de inhoud van bedankbrief van Rutte aan Schwab over exact dit boek kent, beweert Rutte dat de bedankbrief een leugen was.

Leugen 3: Uiteindelijk beweert Rutte dat Klaus Schwab (die geen Nederlands spreekt) alle debatten in de Tweede Kamer volgt. Een werkelijk geniaal in elkaar gestoken debat door van Meijeren. De antwoorden van Rutte doen vermoeden dat de "wappies", de complotdenkers dichter bij de waarheid zitten dan velen vermoeden.

Wie heeft er nu nog steeds zo'n leider nodig in z'n leven als Mark Rutte? 

Het wordt de hoogste tijd dat U Uw eigen leven en Uw eigen keuzes eens gaat overdenken. 

Misschien is een beetje onderzoek nodig om te begrijpen wat wij U al een tijd proberen duidelijk te maken. Dat we te maken hebben met een criminele organisatie die parasiteert en profiteert van Uw belastingcenten, waar U zelf hard voor heeft moeten werken.

Een boekje open over Geert Wilders 

Beide video's +18

Diederick Samson

Eén van de meest enge en gevaarlijke mannetjes is de door de Bilderberg Conferentie gekochte Diederik Samsom. Deze zakkenvullende zonnepanelenkoning is de drijvende kracht achter de verplichte uitkoop van de boeren. We weten ondertussen dat het de satanische sekte in de achtergrond is die de plannen heeft beraamd voor de geplande slavernij van de mensheid. Deze sekte bestaat echter uit een relatief klein aantal mensen en de enige manier waarop zij hun plannen kunnen doorvoeren is door middel van centrale (controle) systemen en gewetenloze handlangers.

Deze handlangers zijn vaak psychopaten omdat deze over de benodigde eigenschappen bezitten om hun taken namens de sekte uit te voeren zonder dat daarbij een geweten in de weg zit. De sekte infiltreert niet alleen overal, ze kopen ook mensen in om vuile karweitjes op te knappen. Dit inkopen gebeurt dan meestal via de beruchte Bilderberg Conferentie, een soort Marktplaats voor leden van de sekte.

Bron: https://niburu.co/binnenland/18395-de-geniepige-rol-van-bilderberg-samson

Wat kan AI aanrichten?

Is AI een bedreiging voor het voortbestaan van de mensheid?

Marianne Zwagerman voelde Thijs van den Brink flink aan de tand met betrekking tot de Coronacrisis.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN