Vertaal deze pagina naar:

BENT U BEKEND MET DE BILDERBERG MAFFIA IN NEDERLAND?

13-08-2022

Er worden jaarlijks veel topambtenaren en zakenmensen uitgenodigd voor de jaarlijkse Bilderberg vergadering. Wie zijn zij en vooral wat doen zij werkelijk?


Dit artikel is het begin van Uw ontwakingsproces!


(Dit geldt voor onze lezers die nog niet zijn ontwaakt).

Kijk eens op de lijsten van deelnemers wie de Bilderberg vergadering reeds eerder bezochten?

U zult gaan schrikken welke namen U gaat tegengekomen.

Zie ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_Bilderbergconferenties

Info Bilderberg conferenties ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Bilderbergconferentie

DE STAAT DER NEDERLANDEN EN HET MINISTERIE VAN FINANCIEN ZIJN BEDRIJVEN!


Willem-Alexander en Mark Rutte zijn hier de CO van, algemeen directeur.

Het zijn allemaal bedrijven die in het handelsregister te vinden zijn, dus een ondernemingsdelict tegen de bevolking pleegt, zie de Belastingdienst, politie, justitie, gemeente.

Een bedrijf kan geen wetten uitvaardigen!

https://operationdisclosureofficial.com/2022/08/13/bilderberg-mafia/

ONTHULLING VAN DE BILDERBERG CLUB


De Bilderberg, politieke bijeenkomsten met een besloten en streng geheim karakter waarin internationale beeldvorming en ideën centraal staan. Deelnemers zijn invloedrijke figuren uit de Westerse wereld, voornamelijk uit het bedrijfsleven, politiek, wetenschap, media en de financiële wereld & Royals.

Door de jaren heen zijn de Bilderbergconferenties niet onomstreden geweest. Critici verwijten de Bilderberggroep dat ze buiten de democratie om besluiten neemt. In het Europees Parlement en de Tweede Kamer zijn vragen over de Bilderberg groep beantwoord zonder dat er werd ingegaan op de inhoud van de conferenties. Journalisten zijn niet welkom tenzij genodigd. Critici verwijten ook de bankencrisis aan de bilderbergers. Alles voor de elite Nieuwe Wereld Orde.

De bovengenoemden houden de bevolking met opzet arm en vooral dom!

Over prinses Juliana


We weten inmiddels dat prinses Juliana een geruilde baby was en geen eigen gebaard kind was van Wilhelmina. Google Juliana en Pateo tv en U zult het zelf ook gaan ontdekken. Daarom hebben we nu te maken met een fake koning en is hij geen bloedverwant met Willem van Oranje.

Willem-Alexander heeft volgens de oorspronkelijke grondwet geen recht op de troon. Een DNA test moet namelijk eerst verplicht worden afgelegd voordat de troon officieel mag worden bestegen. Deze DNA test werd niet door Juliana, Beatrix en Willem-Alexander gedaan. En niemand die iets zei. 

Willem-Alexander is slechts op de stoel van de troon neergezet om de rol van koning te vervullen, zodat het sprookje van het koningshuis voor de onwetenden (bevolking) in stand bleef. In werkelijkheid is het zo dat Willem-Alexander de stadhoudersrechten overnam van zijn moeder Beatrix, die zij eerder van haar vader prins Bernhard overnam.

In de onderstaande links kunt U veel info vinden over het verleden van prins Bernhard en over de staatsgreep die gepleegd werd na WO-2. Wilhelmina werd na WO-2 als koningin teruggeplaatst om het sprookje verder te laten gaan tot heden ten dage. Wilhelmina had eerder haar troonrechten verloren toen zij op 13 mei 1940 Nederland met haar kabinet verliet en naar Engeland vluchtte.

https://www.gerardaalders.nl/monarchie/de-vlucht-van-koningin-wilhelmina-in-mei-1940/

https://www.gerardaalders.nl/monarchie/staatsgreep/

Word Wakker en ga zelf ook onderzoek doen!

Informeer Uzelf, start met deze website ► https://pateo.nl/HTML/NL/index.htm

En lees dan de info eens door op deze website ► https://restorejustice.nl/

En dan deze website ► https://stopworldcontrol.com/nl/ritueel/


Lezersvragen:


  1. Welke rol spelen nep koning Willem-Alexander en Mark Rutte in de Bilderberg groep?
  2. Wie is de biologische vader van Willem-Alexander?
  3. Wie is de biologische vader van Mark Rutte?
  4. Wie is de biologische vader en biologische moeder van Jaap van Dissel (directeur RIVM)?
  5. Wie is de biologische vader van Joris Demmink?


Over Demmink


Demmink was van 1 november 2002 tot 1 november 2012 secretaris-generaal van het Nederlandse ministerie van Justitie (vanaf 14 oktober 2010 "ministerie van Veiligheid en Justitie" geheten).

Demmink wordt beschermd door het Openbaar Ministerie.

Wanneer U de onderstaande website bestudeerd heeft weet U waarom.

https://www.demminkdoofpot.nl/home.html


Bart van Well is de anonieme beschermde kroongetuige in de ROLODEX-zaak en kroongetuige in de Demmink zaak. Bart heeft een aantal jaar geleden een rechtszaak aangespannen tegen de Staat der Nederlanden wegens het dogen van seksueel misbruik van minderjarigen in de jaren 80 en 90.

https://www.bart-van-well-foundation.nl/


Demmink loopt nog steeds vrij rond en Baybasin kreeg eerder een levenslange gevangenisstraf opgelegd. In Nederland is zoiets mogelijk wanneer rechters en advocaten worden gechanteerd of zijn omgekocht.

https://restorejustice.nl/dossier-baybasin


Bart van Well zit tot 2 februari 2024 opgesloten in de gevangenis, omdat hij zijn gedrag tijdelijk niet onder controle had, wetende dat daders van slachtoffers van seksueel misbruik nog steeds vrij rondlopen.

Ook Micha Kat (onderzoeksjournalist) zit reeds bijna een jaar opgesloten, nog steeds in afwachting van zijn proces. Spraakbericht Micha Kat 12-08-2022 ► https://vocaroo.com/166H28mOaeK7 


Wij leven in Nederland in een omgekeerde wereld.

Maar dat heeft U na het lezen van dit artikel waarschijnlijk wel begrepen?