Vertaal deze pagina naar:

PETER DE KONING UIT STEENBERGEN MAG ONDERTUSSEN ZIJN EXCUSES AAN GAAN BIEDEN AAN VELE WAARHEIDSVINDERS EN VRIJHEIDSSTRIJDERS.

27-11-2023

Houtkunstenaar Peter de Koning viel in Steenbergen (NB) in 2023 William de Vos aan met een kettingzaag.

De video werd vanaf 27 november 2023 getoond op het videokanaal van Dumpert.

Video: https://www.dumpert.nl/zoek/steenbergen?selectedId=100077937_31124572

Ons advies van onze redactie aan Peter de Koning:

Peter de Koning, ga vanaf nu goede keuzes maken en ga opnieuw je huiswerk doen. Biedt openlijk in een eigen vlog (video) je excuses aan de volgende heren: Vladimir Hornicek, Martijn Smit, Youri Plate en William de Vos. Zo niet, zullen wij in de toekomst nogmaals een of meerdere artikelen aan jou gaan wijden.

Peter de Koning maakte eerder Youri Plate belachelijk die de Waarheid ontdekt heeft van het onrechtmatige rechtssysteem in Nederland.

Peter de Koning maakte eerder in zijn eigen video's andere Waarheidsvinders en Vrijheidsstrijders belachelijk die op zoek zijn naar de waarheden over ons aardse bestaan. 

Op de tijdlijn van z'n Facebookaccount omschrijft Peter de Koning zichzelf als:

"Een bescheiden houtkunstenaar uit Steenbergen met kritische blik".

https://www.facebook.com/peter.dekoning.79

Onze Waarheidskrant gaat in dit artikel Peter de Koning uit Steenbergen in het Licht zetten, zodat Peter de Koning eens kan gaan nadenken wat de twee mannen (Vladimir Hornicek en Martijn Smit) in de onderstaande video hem hebben duidelijk hebben proberen te maken. Volgens de twee mannen is Peter de Koning een 'cabal' mannetje (aanhanger van het het NAZI-systeem) en neemt hij ook opdrachten van hen aan om werk uit te voeren, waarmee Peter de Koning zijn brood verdiend. Ook vermeende gemeentebelangen worden aangehaald met betrekking tot de dochter van Peter de Koning, Esmee de Koning. Eerder werkte Peter de Koning samen met de twee mannen (Vladimir Hornicek en Martijn Smit) die de onderstaande video over Peter de Koning maakten. Die samenwerking is gestopt vanwege onderlinge meningsverschillen. Wanneer U de onderstaande video beluistert zult U snel ontdekken waarom de samenwerking is beëindigd tussen deze drie mannen.

Oordeel zelf en beluister de onderstaande video over Peter de Koning. Dank aan de twee heren die de moeite namen om Peter de Koning in het Licht te zetten, in afwachting van Petertje tv (wordt vervolgd).

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN