Vertaal deze pagina naar:

GESARA IS COMING ALL OVER THE WORLD!

22-05-2024

Niets kan meer stoppen, wat er nu aan zit te komen beste / lieve mensen!

 Wanneer wij vanaf heden allemaal goede keuzes gaan maken gaat onze wereld snel ten goede veranderen. Veel mensen dienen nog echt wakker en bewust te worden en ook van zichzelf, van wie zij zijn en wat zij in de huidige tijdlijn op de aarde te doen hebben. Veel mensen zijn al wakker en bewust, niet beseffende dat de slapende het oude systeem nog in leven houden en ook deels de wakkere mensen onder ons.

Uitvindingen en nieuwe technologieën zullen straks, na de Ommekeer, massaal in gebruik genomen kunnen gaan worden. Zo ook de MED BEDS, de QFS en zwevende voertuigen. We gaan een wereld tegemoet van het toepassen van oude kennis (frequenties/kwantumenergie), overvloed en voorspoed. 

Maar eerst zullen we de wereldwijde vergiftigingen wereldwijd moeten gaan stoppen en opruimen. Hier ligt nog een hele grote taak in voor oprechte politiekers en de wereldbevolking. Hpelijk zijn er goede oplossingen. Hier moeten wij ons allemaal eerst over buigen, want anders gaat iedereen dood. 

ALARM... U WORDT VERGIFTIGD! 

Zal de wereld ten onder gaan aan gif, milieu en bedrog?

Wij staan kort voor het moment dat de hele mensheid wordt uitgeroeid.

WIE gaan de wereldwijde vergiftigingen opruimen? 

En vooral HOE gaan wij dat doen?

Voor alle vragen en vergiftigingen moeten wij de politiek wereldwijd verantwoordelijk gaan houden en erop aan gaan spreken. Denk aan de toekomst van al onze kinderen en toekomstige kinderen.

Alle misdadigers en daders zijn gezien, beweerd wordt dat velen reeds zijn opgeruimd!

Veel politiekers (wereldwijd) dragen maskers om hun rol verder te spelen.

Wij dienen nu massaal te gaan ontwaken!

"Clean en Heal our World"

Laten we een gezonde wereld achterlaten voor alle kinderen!

Websites en links om Uzelf te informeren:

Word Wakker en ga ook onderzoek doen!

Dienie Kars (waarheidsvinder/journalist) ontmoette Anton Teuben (ufoloog/klokkenluider) voor het eerst in de zomer van 2019. De promo van hun eerste interview is hieronder te beluisteren.

Website van Anton Teuben: https://www.antonteuben.nl/

Blog van Dienie Kars: https://www.freedom-for-all-worldwide.com/

TRANSFORMATIEPROCES

We dienen allemaal eerst ons eigen Transformatieproces (de weg naar binnen/verlossing) te gaan doen, zodat we de Nieuwe Wereld kunnen gaan binnentreden met een goed en gezond hart en werkend geweten.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN