Vertaal deze pagina naar:

HET NIEUW TE VORMEN KABINET (REGERING) IN NEDERLAND VANAF 17 MEI 2024 ONDER DE LOEP GENOMEN DOOR DE NIEUWE MEDIA (WAARHEIDSKRANT)

02-06-2024

Hoe lang gaat deze formatie het volhouden in Nederland? Wie wordt minister-president van Nederland?

- Aan dit artikel wordt momenteel nog geschreven -

(Tot en met het moment dat er een nieuwe premier is gekozen.)

Laatste update 9 juni 2024.

Wie gaat de pijn, ellende en vergiftigingen van vier kabinetten Rutte en voorgaande kabinetten oplossen in het land wat Nederland wordt genoemd?

ZEER OPVALLEND: OP HET EIND VAN DE ONDERSTAANDE VIDEO (MINUUT 34) VAN ZIJN AFSCHEIDSSPEECH SPREEKT MARK RUTTE OVER ZIJN "WEF TASJE"!

Vraag aan de nieuwe premier van Nederland: Wanneer stopt Holocaust WO-3?

Wie wordt de nieuwe premier van het land wat Nederland wordt genoemd?

Nu Ronald Plasterk zich heeft teruggetrokken als premierskandidaat, wordt er weer volop gespeculeerd in Den Haag. Volgens politiek verslaggever van WNL Tessa van Viegen zijn er een aantal mogelijke opties. "De laatste dagen ging vooral de naam van Kim Putters rond."

https://nl.wikipedia.org/wiki/Kim_Puttershttps://nl.wikipedia.org/wiki/Mona_Keijzer

OVERWINNING

Het was de bedoeling dat het nieuwe en gevreesde WHO pandemieverdrag deze maand zou worden getekend door de lidstaten zodat het vervolgens geratificeerd kon worden.

Die deadline is in ieder geval niet gehaald en dat is voor een groot deel te danken aan de alternatieve media die al heel lang waarschuwen voor dit levensgevaarlijke verdrag.

Ondanks het feit dat de WHO her en der wat water bij de wijn had gedaan, was dit niet voldoende om alle landen zover te krijgen dat ze bereid zouden zijn om het verdrag te tekenen.

Meer info: https://niburu.co/het-complot/19750-who-nu-meer-vastbesloten-dan-ooit-om-het-pandemieverdrag-er-toch-door-te-drukken

De WHO heeft een slag verloren maar nog niet de oorlog. Farma heeft de volgende serie jabs al klaar voor een plandemie die nog niet is uitgebroken. Het biowapen (vogelgriep) staat klaar. Door de enorme sterfte zal er paniek uitbreken en gaan de WEFFERS het nogmaals proberen.

Bron bericht: https://x.com/PeterBaars1111/status/1794662344964112818/photo/1

Wereldwijd is er veel verzet tegen het pandemie verdrag!

Republikeinse senatoren riepen president Biden met klem op het verdrag niet te ondertekenen. En Groot-Brittannië zei het verdrag enkel te zullen tekenen als het niet ten koste gaat van de nationale soevereiniteit.

In Nederland werd een motie van Mona Keijzer die de regering opdraagt het verdrag niet te tekenen aangenomen door de Tweede Kamer. Slowakije had al aangegeven het verdrag niet te zullen steunen.

"Er valt niets meer te ondertekenen," merkt neuroloog Jan Bonte op. "De machtsgreep van de WHO is mislukt. Het is over en uit. En dat is een hele goede zaak."

Onderzoeksjournalist Marc van der Vegt merkt op dat ook de Duitse media gewag maken van het feit dat de onderhandelingen over het pandemieverdrag zijn gestopt.

"Er is geen consensus. Goed nieuws, want in deze vorm zou het verdrag een gruwel zijn voor alle democratische lidstaten," zegt Van der Vegt.

Bron tekst: https://robindeboer.substack.com/p/overwinning-de-machtsgreep-van-de


Enkel Fleur Agema (PVV) als eerste vrouwelijke Nederlandse minister-president kan de vergiftigingskraan tijdig dichtdraaien en onze wereld nog redden.

Tip: Lees en bestudeer het onderstaande artikel en ontdek wat er werkelijk speelt.

Wie gaat de wereldwijde vergiftiging van de bodem, de lucht en het water aanpakken in onze wereld?


Geachte 'Nederlanders', hierbij het volgende:

Drie keer een coup gepleegd tegen de meerderheid van de Tweede Kamer in. Dit is het zoveelste landverraad op rij en niemand trekt zijn mond open. Wij hebben in Nederland nog nooit zo'n crimineel kabinet gezien.

1. Piet Adema die de kamer negeert inzake het verbod op glyfosaat. 2. Alexandra van Huffelen die tegen de meerderheid van de Tweede kamer voor de digitale identiteit tekende. 3. Pia Dijkstra die tegen een Kamermeerderheid voor het Pandemie verdrag gaat tekenen. 


ONZE BOODSCHAP:

U dient allen ZELF in actie te komen in het land wat Nederland wordt genoemd. Dat is een morele plicht als weldenkende 'burger' en als mens van vlees en bloed.


De grote vraag in Nederland: 

Wie gaat er minister-president worden?

Onze eerste vraag aan de nieuwe premier van Nederland zal zijn:

Zijn er reeds goede oplossingen voorhanden om zonnepanelen en windturbines verantwoord te recyclen en onze aarde en het water schoon te maken en te reinigen van alle vergiftigingen wereldwijd?

En nog meer vragen zoals:

Wie gaat het probleem van verzakking door gaswinning oplossen in Groningen?

https://www.rtvnoord.nl/politiek/1166446/rutte-na-lekke-band-aangekomen-in-loppersum

Hoe gaan we de komende periode overleven als 'gewoon' mens?

ECHT ZUIVER WATER VOOR IEDEREEN!

Alle politici zijn op de de hoogte van de wereldwijde vergiftigingen, ook Ronald Plasterk!

Mark Rutte is van alles op de hoogte en is daarom zolang premier geweest in Nederland, begint U het nu ook te begrijpen? Sinds Ronald Plasterk zich teruggetrokken heeft als kandidaat-premier, is het nog maar de vraag wie er naar voren geschoven wordt als de volgende minister-president van Nederland. 

"We moeten 100 procent voor een vrouw gaan, ook al hebben we daar geen ervaring mee", stelt Bas van der Veldt, bestuursvoorzitter van AFAS Software, bij Spraakmakers.

Stand.nl: 'Wie moet wat u betreft de nieuwe premier worden?'

Bron tekst: https://www.nporadio1.nl/nieuws/politiek/f5f8a1d8-ae72-401b-815c-2053114e3fbb/niet-plasterk-maar-wie-dan-wel-als-de-volgende-premier-moet-100-procent-een-vrouw-worden

Wordt Fleur Agema de eerste vrouwelijke en nieuwe Premier van Nederland?

Fleur Agema is op de hoogte van de wereldwijde vergiftiging!

"Het gaat goed komen in onze wereld, echter moeten wij wel tijdig de wereldwijde vergiftiging per direct stoppen en de giftige kraan dichtdraaien die nu nog steeds open staat..."

Gaat Fleur Agema de vergiftigingskraan tijdig dichtdraaien in onze wereld?

Gaat Fleur Agema het roer omgooien in Nederland? Of gaat Dienie Kars het roer omgooien in de wereld aan de hand van haar blogs en artikelen? Waarbij Dienie Kars ondersteund wordt door het hart van Jezus, vergezeld door Ad van Rooij, zijn geliefden en haar directe naasten en geliefden? 

We gaan het zien en beleven, stay tuned!

Fingers crossed X22.

Bekijk en beluister de onderstaande zeer schokkende video's over een zeer groot vergiftigingsschandaal in Nederland.

Gedoogbeleid als gevolg van Pikmeer-arreste, bekijk de video.

De Actio Popularis heeft het bestuursrecht uitgeschakeld, bekijk de video.

Meer info en video's kunt U vinden in de DATABANK van het Ecologische Kennis Centrum B.V.


Wie is Geert Wilders? Wat is zijn werkelijke rol in het nieuw te vormen kabinet?

Geert Wilders (Venlo, 6 september 1963) is een Nederlands politicus. Hij is oprichter van de Partij voor de Vrijheid (PVV) en namens deze partij fractieleider in de Tweede Kamer. Wilders is samen met de stichting Vrienden van de PVV bestuurslid van de Vereniging Partij voor de Vrijheid en oprichter en enig bestuurslid van de stichting Vrienden van de PVV.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Geert_Wilders

Wie is Dilan Yesilgöz? Wat is haar werkelijke rol in het nieuw te vormen kabinet?

Dilan Yeşilgöz (Ankara, 18 juni 1977) is een Nederlandse politica van Koerdisch-Turkse afkomst. Sinds 14 augustus 2023 is zij politiek leider van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD). Sinds 10 januari 2022 is zij minister van Justitie en Veiligheid in het kabinet-Rutte IV. Sinds 6 december 2023 is ze daarnaast lid van de Tweede Kamer, waar ze ook fractievoorzitter is van de VVD. Eerder was ze van 2017 tot 2021 ook lid van de Tweede Kamer, en van 2021 tot 2022 staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat. Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Dilan_Ye%C5%9Filg%C3%B6z

Dilan Yeşilgöz zit op haar functie van minister van Justitie en Veiligheid vanwege de Demmink doofpot en het dossier van Hüseyin Baybaşin.

Wie is Caroline van der Plas? Wat is haar werkelijke rol in het nieuw te vormen kabinet?

Carolina Ann Maria (Caroline) van der Plas (Cuijk, 6 juni 1967) is een Nederlandse politica. Ze is medeoprichter en politiek leider van de BoerBurgerBeweging (BBB). Sinds 31 maart 2021 is ze lid van de Tweede Kamer. Van der Plas zegt politiek te willen bedrijven waar de burger in kan geloven, met volksvertegenwoordigers die strijden voor burgerbelangen. Ze wil naar concrete oplossingen zoeken en er zo aan bijdragen dat de politiek weer betrouwbaar, integer en rechtvaardig wordt. Voor de overheid ziet ze een rol als noaberstaat, een betrokken buur die afstand houdt tot het erf. 

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Caroline_van_der_Plas

Wie is Pieter Omtzigt? Wat is zijn werkelijke rol in het nieuw te vormen kabinet?

Pieter Herman Omtzigt (Den Haag, 8 januari 1974) is een Nederlands politicus. Hij is sinds 2003, met korte onderbrekingen in 2010 en 2021, volksvertegenwoordiger in de Tweede Kamer der Staten-Generaal. Omtzigt verkreeg brede waardering voor zijn rol bij het aankaarten in de landelijke politiek van misstanden bij uitvoering van het toeslagenstelsel, uitlopend in de toeslagenaffaire en de val van het kabinet-Rutte III. 

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Pieter_Omtzigt

Wie is Frans Timmermans? Wat is zijn werkelijke rol in het nieuw te vormen kabinet?

Franciscus Cornelis Gerardus Maria (Frans) Timmermans (Maastricht, 6 mei 1961) is een Nederlands politicus en diplomaat. Hij is sinds 6 december 2023 namens GroenLinks-PvdA fractievoorzitter in de Tweede Kamer. Hij was van 1 november 2014 tot 22 augustus 2023 Eurocommissaris en de eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie.

Voor zijn Eurocommissariaat was hij van 1998 tot 2014 ook actief in de Nederlandse politiek voor de Partij van de Arbeid (PvdA): als Tweede Kamerlid, als staatssecretaris van Europese Zaken en als minister van Buitenlandse Zaken.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Frans_Timmermans_(politicus)

We gaan een zeer spannende en enerverende tijd tegemoet, op alle fronten!

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN