Vertaal deze pagina naar:

ARTIKEL OVER DE KOMST VAN MED BEDS IN DE NIEUWE WERELD EN BELANGRIJK NIEUWS

03-12-2023

Klonen laten de LIVE film doorlopen in onze wereld, waar wij ons momenteel in bevinden middels de omgekochte media, waar wij zelf de toeschouwer van zijn. 


Mariniers "Unalive" Clinton Clones in New York en San Diego.

William Jefferson Clinton stierf daadwerkelijk door vergiftiging na zijn militaire tribunaal in Guantanamo Bay in september 2021. Zijn vervreemde vrouw, een lesbienne, werd vier maanden eerder opgehangen in GITMO, maar hun klonen leven voort.

Bron: https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=218514


Het gaat spannend worden de komende tijd, want wat is er nu WEL waar en wat is er NIET waar?

Want wat staat er nu werkelijk te gebeuren? Een plasma event?

Komt er binnenkort een nieuwe simulatiekoepel? Volgens Martin Vrijland wel.

Lees dit artikel: https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/waarom-wordt-een-noodpakket-voor-3-dagen-ineens-zo-mainstream-gepromoot/

Hal Turner News heeft begin maart 2023 bericht dat een zittende Amerikaanse senator werd verteld haar koffers te pakken en naar het "Hotel" te gaan op 5 maart. "The Hotel" is een woord voor de schuilkelder in Green Briar, Virginia. Ze kreeg te horen dat ze het aan niemand anders dan familie mocht vertellen. Ze vertelde het aan haar zus en haar zus vertelde het aan Hal Turner.

U bent nu getuige van een 'Really Big Show' die wordt getoond op de Nederlandse TV.

Gerund door de malafide CIA. Dezelfde CIA die president JF Kennedy neerschoot, omdat hij de klokken luidde over wat de CIA aan het doen was. Het enige werk van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken was om geld te verdienen voor de US Government Corporation door drugshandel, mensenhandel, wapenhandel, chantage en afpersing.

"We zullen weten dat ons des-informatieprogramma voltooid is als alles wat het Amerikaanse publiek gelooft vals is" - William J. Casey, directeur CIA.
"Als het Amerikaanse volk wist wat we hebben gedaan , zouden ze ons aan de lantaarnpalen vastbinden." - George HW Bush.
"Ik was de CIA-directeur , we hebben gelogen, we hebben vals gespeeld, we hebben gestolen. We hebben hele trainingen gehad. Het herinnert je aan de glorie van het Amerikaanse experiment." - Kansas Dan Coates 15 maart 2019.
"De echte heersers in Washington zijn onzichtbaar en oefenen macht uit achter de schermen." - Felix Frankfurter, rechter bij het Hooggerechtshof, 1952.

Over John McAfee

John McAfee
John McAfee

Het genie John McAfee gaf de Deep State open lijnen/kanalen/achterdeuren naar zijn software en servers die waren verbonden met McAfee die hun Deep State Networks hackte en verzamelde zo 32 Terabytes aan World Deep State Operations die verband houden met mensenhandel, corruptie, cryptogeld, witwassen en verschillende inmenging van de wereldregering bij verkiezingen door het Pentagon en de CIA.

Info over MED BEDS

Details van MED BEDS plannen in de VS

Door: Medeea Greere

MED BED  - Het medische bed

Ze gebruiken een technologie om je lichaam te transformeren naar een optimale gezondheid met behulp van de originele codes in je DNA. Deze technologie is bewezen. Met deze technologie zal onze samenleving zich richten op gezondheid in plaats van ziekte op medisch gebied. Er zal geen reden zijn voor welke bedrijfstak dan ook om van de epidemie te profiteren. Met MED BEDS zal ieder mens in staat zijn om vrijelijk zijn gezondheid te herstellen en een gezonder leven te leiden op een oudere leeftijd dan we recentelijk hebben kunnen ervaren.

Technologie MED BEDS

Deze technologie bestaat al 50 jaar en is volkomen veilig.

Het Secret Space-programma heeft het de afgelopen 50 jaar met succes gebruikt.

Financiering MED BEDS

In gespecialiseerde behandelcentra worden medische bedden geplaatst. Ze zullen in eerste instantie beschikbaar zijn buiten het huidige zorgstelsel om. Naarmate medische bedtechnologie wordt onthuld, zullen grote ziekenhuizen en farmaceutische bedrijven worden uitgefaseerd. Dit komt omdat ons gezondheidssysteem niet langer gebaseerd zal zijn op ziekte maar op gezondheid. Deze technologie zal volledig worden gefinancierd door de White Hat Military.

Kosten MED BEDS

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van het medische bed. Ze zullen vrij beschikbaar zijn voor het publiek. De kosten van ziekenhuisbedden worden gedekt door de White Hat Military.

Verplaatsing

Elk land zal een centrale hebben waar mensen afspraken kunnen boeken. Uw eerste afspraak is een consult met een medische geschiedenis en een lichamelijk onderzoek. De informatie van de patiënt wordt vervolgens ingevoerd in een kwantumcomputer, waar de computer de urgentie van de medische behoeften van de patiënt zal bepalen. Op basis van die beoordeling wordt een centrum in de buurt geregeld.

Lancering MED BEDS

Momenteel zal MED BEDS in eerste instantie gedurende een bepaalde periode strikt worden gecontroleerd door het leger, zodat de technologie niet kan worden misbruikt. Er zal geen voorkeur zijn voor status in de samenleving. Iedereen wordt eerlijk behandeld en bedden worden als eerste beschikbaar gesteld aan mensen in dringende nood.

Landelijk dekkend meldpunt

Als de ziekenhuisbedden op zijn, komt er een landelijk dekkend meldpunt waar mensen een afspraak kunnen inplannen.

Productie MED BEDS

MED BEDS  worden gekopieerd met behulp van geavanceerde technologie, naar schatting kunnen er duizend MED BEDS per dag worden geproduceerd voor distributie.

Medische staf

MED BEDS  zijn geavanceerde medische technologie. De MED BEDS zijn in eerste instantie alleen beschikbaar voor specifieke genezingscentra en kunnen niet worden gekocht voor uw eigen kliniek of een ander huis.

Zoals met alle geavanceerde medische technologie, is er een aanzienlijke training vereist om deze technologie veilig te gebruiken. Je moet ook een aanzienlijke hoeveelheid kennis hebben op het gebied van biologische en medische ziekten en, voor niet-ingewijden, moet je minimaal 12-18 maanden trainen.

Wanneer ze worden ingezet, zullen de ziekenhuisbedden alleen worden gebruikt door opgeleide medische professionals, terwijl de klinieken samen met ander medisch personeel zullen worden gerund door de militaire medische afdelingen van de strijdkrachten.

Filantropen

Degenen die het bed als test voor de mensheid zullen gebruiken, hoeven alleen te werken als ze worden uitgenodigd. Dan zullen er cursussen en mogelijkheden zijn voor medische professionals.

Deze medische technologie kan niet bediend worden zonder medische training

Als u bijvoorbeeld een patiënt heeft die hartfalen heeft of ernstig gewond is geraakt bij een auto-ongeluk, moet u eerste hulp kennen en weten hoe u de patiënt moet behandelen voordat u in het ziekenhuisbed stapt. De specialist moet enkele van de in het bed geconstateerde afwijkingen kunnen lezen. Veel mensen zullen de HEALTH-technologie niet begrijpen. Dit is geen technologie die iemand eenvoudig met een druk op de knop kan bedienen. Helemaal niet.

MED BED Centra

In eerste instantie zullen de MED BEDS in grote centra verspreid worden over elke staat en niet beschikbaar zijn voor aankoop. Uw aanvraag zal afhangen van de behoeften, de diensten zijn al beschikbaar. In de tussentijd zullen er kansen zijn voor andere technologieën als die nodig zijn.

Links en bronnen:

https://t.me/AMGNEWS2022

https://amg-news.com/med-beds-full-healing-with-quantum-healing-technologies-video/

Wij zijn ZELF de verandering! 

We gaan het binnenkort zien wat er nu wel of niet gaat komen. Het allerbelangrijkste voor nu is dat wij volledig gaan ontwaken en zelf alvast gaan handelen in goede oplossingen en juiste keuzes maken.

Algemene tips

Een goede natuurgeneeskundige kan naast een aardingsmat ook helpen. Ook frequentietherapie biedt reeds zeer goede resultaten en ook het gebruik van THC. Veel mensen hebben reeds zeer goede ervaringen opgedaan met bio-resonantie therapie. En sommige mensen hebben ook reeds goede resultaten bereikt door elke dag bepaalde stoffen tot zich te nemen. Bijvoorbeeld een mix van: acai, aroniabessen, chiazaad, goibessen, kurkuma met zwarte peper en ginkgo biloba. Dan later op de dag ascorbinezuur en MSM poeder. Dit om te ontzuren. Geen suikers eten en veel water drinken (zonder fluor).

 Hoe spoel je arseen uit je lichaam?

Een vezelrijk dieet helpt de darmen vrij te houden en zorgt ervoor dat er gifstoffen in de dikke darm terechtkomen. B-vitamines: Een uitgebalanceerd B-vitaminesupplement levert alle B-vitamines die essentieel zijn voor de methylering van arseen. Vitamine C: Vitamine C kan feitelijk als chelaatvormer werken en arseen rechtstreeks uit de bloedbaan helpen verwijderen.

Onze boodschap

Zolang de MED BEDS nog niet beschikbaar zijn voor de wereldbevolking.

Klik de onderstaande button aan, zodat je de weg naar binnen alvast kunt gaat belopen.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN