Vertaal deze pagina naar:

HET MENSDOM ONDER DE DOME IS EEN BEETJE DOM GEWORDEN ZELFS KEIZER MAURITS VAN LIPPE-BIESTERFELD VAN VOLLENHOVEN HOUDT Z'N MOND OVER DE WERELDWIJDE VERGIFTIGING OP ONS STUKJE AARDE.

30-11-2023

OFFICIER VAN JUSTITIE MR. R.R. JOESOEF DJAMIL DIE DE MASSALE VERGIFTIGING VANUIT DE NEDERLANDSE HOUT IMPREGNEER BEDRIJVEN JARENLANG AFDEKTE MOET ALSNOG LEVENSLANG DE GEVANGENIS IN; MICHA KAT (ONDERZOEKSJOURNALIST) KOMT VRIJ, PIETER VAN VOLLENHOVEN, DE VADER VAN DE KEIZER VAN HET HERSTELDE HEILIGE ROOMSE RIJK MAURITS VAN LIPPE-BIESTERFELD VAN VOLLENHOVEN, IS AL JARENLANG HIERVAN OP DE HOOGTE EN REAGEERDE DAAROM 12 JAAR LANG NIET.

De rol van Ed Nijpels hierin, lees zelf!

Lees meer hiervoor in de PDF op blz. 256 in onderstaande link over de achtergrond van Ed Nijpels:

ALLE BEERPUTTEN EN DOOFPOTTEN GAAN NU OPEN IN NEDERLAND!

Alle grote namen van topambtenaren en hooggeplaatsten zijn met elkaar verbonden, deze 'grote' jongens blijken verantwoordelijk te zijn voor de wereldwijde vergiftiging, kinderhandel, mensenhandel, wapenhandel, drugshandel, roof van de staatskas en de pensioenpot. Wij kunnen nog wel even doorgaan. Ze zijn allemaal gezien, alles is verbonden met elkaar; kindertoeslagenaffaire, fake koningshuis, MH17, MH370, COVID-19 vaccins, 5G, 7G, A.I., Rolodex-onderzoek, IRT-affaire, de Demmink maffia, de Demmink zaak, de Demmink doofpot etc. etc.


HET IS GEEN WONDER DAT TOT HEDEN GEEN MEDIA HIEROVER MOCHT EN DURFDE TE SCHRIJVEN!

Daarom moesten Micha Kat, Bart van Well en Huseyin Baybaşin de gevangenis in.

Hüseyin Baybaşin is mede-oprichter van het Koerdisch Parlement in ballingschap en is al sinds 24-12-1995 een politiek gevangene, of is hij inmiddels vrijgelaten Adele van der Plas?

'Het duurt niet lang meer voor de waarheid boven tafel komt. En die waarheid is schokkend,' zegt advocate Adèle van der Plas. De strafzaak tegen haar Koerdische cliënt Huseyin Baybaşin is voor Nederlandse begrippen uniek. Het hof veroordeelde hem in 2002 tot levenslang voor een liquidatie in Turkije, maar hij heeft altijd ontkend. (Bron).


Het kaartenhuis van Justitie staat op dit moment op instorten!

Of liever gezegd justitie is vandaag (30-11-2023) ingestort, alles is bekend.

De rekening kan worden opgemaakt door goede advocaten, dus sta op vanaf vandaag.

Ver voordat hij de kindertoeslagaffaire aan de kaak stelde, deed Pieter Omtzigt hetzelfde met de Demmink-zaak. Toen deze kwestie door zijn toedoen opnieuw tot uitbarsting dreigde te komen, werd Omtzigt de mond gesnoerd door CDA-prominenten Sybrand Buma, Piet Hein Donner en Ernst Hirsch Ballin. De laatste twee hadden al genoeg moeite gedaan om de zaak voor altijd de doofpot in te helpen, dus daar kon nog wel een schepje bovenop. Ook VVD'ers Ivo Opstelten en Fred Teeven hadden er nog zó hun best op gedaan om de zaak toe te dekken, dat ook Mark Rutte (via Sybrand Buma - luister naar waarom Omtzigt zei het niet meer over Demmink te mogen hebben) er nog wel een schepje bovenop wilde doen. Zo werd het weer een tijdje stil rond Demmink. Maar de zaak blijft stinken en steekt van tijd tot tijd onvermijdelijk de kop weer op. Ooit komt de onderste steen boven, zou je denken, al stort volgens Demminks voorganger en oud-commissaris van de Koningin Harry Borghouts dan heel Justitie in elkaar. Justitie lijkt daar gezien de talloze schandalen daar trouwens al hard mee bezig. (Bron).

DE CRIMINELE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 1 ► https://capoditutticapi007.blogspot.com/


INFILTRATIE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 2 ► https://capoditutticapi008.blogspot.com/


MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID

Deel 3 ► https://capoditutticapi009.blogspot.com/

"We leefden tot heden in een wereld waar teveel intelligente mensen zwegen en teveel achterlijken mochten spreken... Als we aan het einde van de rit nog in staat zijn lief te hebben, dan zullen we echt gewonnen hebben..."

Gods Wil Zal Geschieden.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN