Vertaal deze pagina naar:

OVER PIM FORTUYN

24-09-2022
Pim Fortuyn 1948 - 2002
Pim Fortuyn 1948 - 2002

Er zijn veel speculaties rondom de dood van Pim Fortuyn!

~ 2022 ~

Het jaar van Fortuyn

Voor de lijsttrekker van de populairste partij in het jaar 2002 leek er weinig in de weg te staan om de nieuwe minister-president van Nederland te worden. Maar alles veranderde toen nieuwkomer Pim Fortuyn de politiek in ging. Fortuyn riep naast bewondering ook felle weerstand op, waardoor de gemoederen steeds hoger opliepen. 

Meer info: https://www.npostart.nl/het-jaar-van-fortuyn/AT_2135205

De moord op Pim Fortuyn volgens Wikipedia

De moord op Pim Fortuyn is volgens Wikipedia een daad die op 6 mei 2002 in Hilversum werd gepleegd door Volkert van der Graaf. Dit was negen dagen voor de parlementsverkiezingen waarbij voor de politieke partij van Pim Fortuyn, de LPF, een grote zege werd voorspeld.

Bron ► https://nl.wikipedia.org/wiki/Moord_op_Pim_Fortuyn

De andere kant van het verhaal volgens insiders

6 mei 2002 - (De moord op Pim Fortuyn) Volkert van de Graaf wordt in de media als enige moordenaar van Pim Fortuyn gepresenteerd. De tweede moordenaar en ingehuurde Hitman, alias Abu Fatah, die op het elektriciteitshuisje het fatale schot loste wordt niet in de publiciteit gebracht. 

Deze Abu Fatah stapte om 18.25 uur op die dag in een donkerblauwe BMW serie 7 en werd in allerijl naar Schiphol vervoerd om per klaarstaande privéjet het land te verlaten. Het pistool (Een Star, type Firestar) waarmee de ingehuurde moordenaar Volkert van der Graaf op Pim Fortuyn schoot, heeft Volkert van der Graaf voor zijn verjaardag cadeau gekregen samen met de daarbij behorende munitie. Hij kreeg dat wapen van zijn bevriende advocaat Wilbert Elings, een advocaat, die volledig wordt beschermd door Maffia Nederland BV, (met aan de top de Allesweter), en door hen wordt voorzien van zijn noodzakelijke voorraad cocaïne. Deze Wilbert liet het wapen door een cliënt van hem (een vrachtwagenchauffeur) in België kopen (Centaure/ Kabarka?). Betreffende advocaat (veganist) en ooit bestuurder bij MSVN, (samen met mevrouw Winnie Sorgdrager), behoort bij een macrobiotische club van denkers.

U mag denken wat U wilt, maar het ruikt bij deze moord naar en in opdracht van:

Onderwereld en het Koningshuis.

Bron: https://partyflock.nl/fr/topic/1142000

"Ik zeg wat ik denk, en doe wat ik zeg.

At your Service!"


Pim Fortuyn verwierf grote aanhang!

Met zijn charismatische voorkomen en duidelijke standpunten verwierf Pim Fortuyn binnen korte tijd een grote aanhang. Maar vanwege zijn harde en controversiële uitspraken deed hij binnen een half jaar ook veel stof opwaaien. Pim Fortuyn, de meest opmerkelijke politicus uit de Nederlandse politieke geschiedenis, werd doodgeschoten op 6 mei in 2002.

Pim Fortuyn schreef in 1992 zijn pamflet 'Aan het Volk van Nederland', dat gericht was tegen de politieke elite van Nederland. Fortuyn plaatste zichzelf hiermee in de traditie van Joan Derk van Capellen tot den Pol, de 18e-eeuwse patriot die zich in zijn gelijknamige pamflet eveneens afzette tegen het politieke 'establishment'. Later werkte Fortuyn zijn politieke denkbeelden verder uit in de publicaties 'De verweesde samenleving' (1995) en 'Tegen de islamisering van onze cultuur' (1997). (Bron). 

Pim Fortuyn voor zijn metamorfose
Pim Fortuyn voor zijn metamorfose

Pim Fortuyn (19 februari 1948 - 6 mei 2002) was een fel tegenstander dat de levering van Gas, Elektriciteit en Water in private handen zou komen te vallen en dit is in inmiddels werkelijkheid geworden.

In dit korte fragment legt hij uit wat je nu ziet gebeuren...

https://t.me/ditishetnieuws/10423

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN

Enkel Fleur Agema (PVV) als eerste vrouwelijke Nederlandse minister-president kan de vergiftigingskraan tijdig dichtdraaien en onze wereld nog redden.