Vertaal deze pagina naar:

ACHTERGEHOUDEN FEITEN IN DE PIM FORTUYN MOORD

24-11-2023

Niet uitgezonden TV-interview over de verzwegen feiten in de Fortuyn-moordzaak

Wij van de redactie verzoeken U zelf ook onderzoek te gaan doen naar alle complotten, daar deze vaak in de doofpot belanden, omdat de Waarheid niet bekend mag worden bij de bevolking.

Heeft U meer info over deze zaak? Mail ons dan.

redactie@waarheidskrant.nl

Achtergrond informatie

Het was de bedoeling dat er in het najaar van 2018 door een commerciële zendgemachtigde een televisieprogramma zou worden uitgezonden over complottheorieën. Eén aflevering daarvan zou gaan over de wellicht meest allround complotonderzoeker van Nederland, Dr. Johan Oldenkamp.

Voor die aflevering kwam op woensdagmiddag 28 februari 2018 een filmploeg met twee cameramannen en een geluidstechnicus samen met interviewer Michiel Vos (1970) naar hem toe.

Deze video toont de onbewerkte opname van het vraaggesprek tussen Michiel en Johan, opgenomen met de filmcamera van Johan. Deze eigen opname is gemaakt met instemming van de filmploeg, en de rechten hiervan liggen geheel bij Johan Oldenkamp, die deze beelden hierbij (ruim drie jaar later) openbaar maakt via zijn eigen YouTube-kanaal.

Dat doet hij omdat hij vindt dat iedereen recht heeft om de feiten te kennen, om zo na zelf hierover te hebben nagedacht kan concluderen wat er werkelijk is gebeurd. Kijk voor meer informatie over Johan Oldenkamp en zijn levenswerk op de meertalige website: https://Pateo.nl/

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN