Vertaal deze pagina naar:

VREDESACTIVIST LEO STOTER (72 jaar oud) WERD OP 9 APRIL 2024 AANGEHOUDEN DOOR DE POLITIE EN WERD BRUUT GEARRESTEERD.

10-04-2024

De politie is niet je beste vriend, de politie werkt voor een corrupte organisatie, het zijn handlangers van de (r)overheid.

Update dinsdag 30 april 2024

Voor diegenen die Leo Stoter een brief of kaartje toe willen zenden met bemoedigende en/of troostende woorden is hieronder het postadres te lezen. Pas op 3 juni 2024 komt zijn zaak voor.

Het is nog niet bekend hoelang Leo Stoter nog in de gevangenis moet verblijven.

Postadres:

PI Krimpen aan den IJssel
T.a.v. Leo Stoter
Detentie nr. 11691422
Van der Hoopstraat 100
2920 CB  Krimpen a/d IJssel
Nederland

Wij wensen Leo heel veel sterkte toe 💜

VREDESACTIVIST LEO STOTER WERD OP DINSDAGAVOND 9 APRIL 2024 AANGEHOUDEN IN NEDERLAND, (VLAKBIJ DE BELGISCHE GRENS), DOOR DE POLITIE EN WERD BRUUT GEARRESTEERD!

Onze redactie kreeg vanmorgen een melding dat de inmiddels 72-jarige Leo Stoter is gearresteerd op dinsdagavond 9 april 2024 toen hij vanuit Portugal naar Nederland kwam gereden met zijn auto om zijn autoverzekering te kunnen regelen bij de gemeente Rotterdam, omdat er eerder administratieve fouten waren gemaakt door de gemeente Rotterdam zelf. 

Leo Stoter moest daarom in eigen persoon naar de gemeente Rotterdam komen om bepaalde administratieve handelingen af te werken. Dat was de reden dat Leo Stoter helemaal vanuit Portugal naar Nederland kwam gereden, waar hij verbleef omdat hij eerder dakloos is geworden. Leo Stoter krijgt vanuit Nederland zijn AOW maandelijks gestort. Zijn auto is volgens Leo Stoter verzekerd bij een Nederlandse verzekeringsmaatschappij. Volgens eigen zeggen betaalde Leo Stoter tot heden keurig zijn wegenbelasting en verzekeringsgeld.

Leo Stoter werd eerder dakloos in Nederland door eerdere detenties.

De arrestatie van Leo Stoter kunt U in de onderstaande video beluisteren.

Bla, de hond van Leo Stoter, is inmiddels door vrienden van Leo opgevangen.

Eigen onderzoek politie

De politie doet momenteel echter onderzoek naar eigen medewerkers wegens anti-institutioneel extremisme. Dat laat de korpsleiding weten na vragen van NU.nl. De medewerkers geloven in de complottheorie dat de wereld wordt geregeerd door een geheime 'kwaadwillende elite'.

Een woordvoerder van de korpsleiding laat weten dat het lastig is om te zeggen hoeveel eigen medewerkers onderzocht worden. "Dit komt omdat de begrippen die onder dat anti-institutioneel extremisme vallen vrij breed zijn", vertelt de zegsman. "En omdat er meerdere handelswijzen kunnen zijn die aanleiding geven tot een oriënterend of een disciplinair onderzoek." https://www.nu.nl/binnenland/6308271/politie-onderzoekt-aantal-medewerkers-die-in-kwaadwillende-elite-geloven.html

Het is duidelijk met de artikelen over de 'gewelddadige' soeverein en nu onderzoek bij de politie zelf naar medewerkers die in een kwaadwillende elite geloven dat er paniek is. Normaal gesproken zouden ze dit niet eens benoemen alleen belachelijk maken.

Teveel mensen worden wakker en zien dat er dingen niet kloppen! De machthebbers raken de controle kwijt. Het is slechts nog een kwestie van tijd!

Bron: https://t.me/warekracht


Op 10 januari 2024 schreef Leo Stoter het volgende op de tijdlijn van z'n Facebook: 

"Bla zit lekker de zaak in de gaten te houden en ik was aan het luisteren naar een Engelsman die veel vertelde over de gevaren van alle vormen van straling met betrekking tot alle gadgets. Nou is mij dat al heel erg lang bekend.

7 jaar geleden in Nepal maakte ik al livestreams over de gevaren van 5G en aan verwanten artikelen. Wat ik als zeer schokkend ervaar is dat alle door mij geplaatste posten met betrekking tot 5G allemaal geminimaliseerd zijn of helemaal verdwenen.

Wat nu nog veel erger is is dat op dit moment van de tijd wanneer je iets aan het lezen of aan het luisteren bent en je even je telefoon neerlegt of je kijkt even ergens anders of je krijgt een telefoontje of een MMS berichtje datgene wat je aan het luisteren of lezen bent verdwenen is. Blijkbaar is het zo dat alles wat we doen in de gaten gehouden wordt op dit moment al. Dat het dan geen mensen zijn maar wel algoritmes die blijkbaar precies weten waar je naar kijkt en waar je naar luistert en wat je leest. En nu met betrekking tot 5G en de andere gadgets, de ellende zit eraan te komen wetenschappelijke onderzoeken hebben het al aangetoond kinderen met geboortedefect. kinderen die blijken onvruchtbaar te zijn het was een paar jaar geleden al overduidelijk dat er steeds meer jongetjes zijn met zaadbalkanker en en bij de meisjes natuurlijk dezelfde zaken die leiden tot onvruchtbaarheid. Dat een ongeboren kind nog in de baarmoeder schade lijdt van allerlei straling mag onderhand wel bekend zijn.

Natuurlijk is het zo dat de Nederlanders onbekend zijn met dit fenomeen omdat in Nederland alle onderzoeken weggehouden zijn en de Nederlanders constant gebombardeerd zijn met de voordelen van alle elektronica. De gevaren op te koop toenemend. 

Even iets anders, misschien herinnert u zich nog de eerste zuinige lampen die zo gedraaid waren. Wat bleek nu nadat de zuinigheid een groot voordeel bleek te zijn op vele scholen werden alle oude Bulb lampen vervangen en als gevolg bleken er heel veel kinderen ineens allerlei Long gerelateerde problemen te krijgen. Kinderen moesten aan de inhalers en toen men daar achter kwam en deze energiezuinige lampen weer verving door de ouderwetse lampen kon het grootste gedeelte van de kinderen weer van de inhaler af. Deze onderzoeken werden destijds bekend gemaakt, ik heb ze geplaatst, 2 jaar later waren ze allemaal weg. Zo is hetzelfde als met de gevaren van alle elektronica. Zo vaak heb ik gewaarschuwd voor 5G en zo vaak ben ik geritualiseerd door de gele hesjes door de strijders daarna het was allemaal veel belangrijker dat we Rutte moest weg bijvoorbeeld of allerlei andere zaken.

We zitten nu in het tijd dat we er blijkbaar niet meer omheen kunnen om gebruik te maken van alle elektronica, ook ik gebruik telefoon. Maar waar gaat de wereld naartoe, kinderen met slechte ogen, kinderen met kromme ruggetjes, kinderen die niet meer kunnen voortplanten, kinderen die geïndoctrineerd zijn, kinderen die de weg kwijt zijn allemaal als gevolg van die fijne doorgeslagen elektronica. Dus resumerend het is een opgegeven zaak want niemand zal z'n telefoon, etc., terzijde leggen. Daarmede het einde van de mensheid, en gross, inluidend."

Zijn hond 'Bla' is nu tijdelijk zonder baasje!

Bla is gelukkig in goede handen en wordt goed verzorgd door lieve dierenvrienden.

We wensen Bla veel sterkte toe...
We wensen Bla veel sterkte toe...

#FreeLeoStoter 

(video arrestatie 9 april 2024)

Opmerking: De bovenstaande video is ook op de tijdlijn van Leo Stoter z'n Facebook te zien en te beluisteren. Zie URL: https://www.facebook.com/leo.stoter

Waarom we het RECHT hebben om sceptisch en kritisch te zijn tegenover onze eigen (r)overheid, bedrijven en andere grote instellingen?

Tip: Lees en bestudeer de onderstaande artikelen, zodat U ook op de hoogte bent.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN