Vertaal deze pagina naar:

WAT IS ER TOT HEDEN VAN TERECHTGEKOMEN VAN DE VRIJE WIL VAN DE MENSHEID?

03-12-2023

Durf je nog steeds in je eigen spiegel te kijken en God aan te kijken?

Het beeldmerk van Skull and Bones
Het beeldmerk van Skull and Bones

The Order of Skull and Bones (de orde van schedel en botten), The Order, Order 322, Chapter 322 of The Brotherhood of Death (de broederschap van de dood) is volgens Wikipedia het oudste geheime genootschap van studenten van de Yale-universiteit.

Er zijn drie grote sociëteiten aan de Yale, de andere twee zijn Scroll and Key en Wolf's Head. Ingewijden werden senatoren, rechters, kabinetssecretarissen, spionnen, titanen van financiën en industrie en zelfs Amerikaanse presidenten. Onder hen zijn leden van de Tafts, Rockefellers, Pillsbury's en Bushes.

De broederschap, die ondanks het feit dat zij slechts 15 studenten per jaar aanneemt, veel invloedrijke figuren uit de politieke en zakenwereld heeft voortgebracht, werd in 1832 opgericht door de latere Amerikaanse generaal William H. Russell en de latere minister van Oorlog Alphonso Taft. De assets (activa) van de sociëteit worden beheerd door de Russell Trust Association (sinds 1856), de organisatie van alumni, opgericht door Russell en Daniel Coit Gilman (een bonesman).

Vijftien seniors uit het vierde jaar kiezen vijftien 'neofieten' uit het derde jaar. De nieuw ingewijden zijn een jaar knight (ridder) en daarna voor het leven patriarch (aartsvader). Nadat de neofiet Bones binnenkomt, wordt zijn naam veranderd. Hij staat vanaf dat moment niet langer bekend onder zijn eigen naam, maar wordt, net als een monnik of ridder van Malta of St. John (Johannes de Doper), ridder die en die.

De broederschap was vooral voor blanke protestanten, sommige katholieken werden toegelaten, joden meestal niet. Het genootschap heeft een tempel (The Tomb) op het terrein van de Yale-universiteit. Verder bezit het genootschap onder andere een vakantiewoning en een privé-eiland (Deer Island) aan de grens met Canada. Volgens het Amerikaanse Genootschap voor Archeologie bezit Skull and Bones de schedel van Apache-indiaan Geronimo. Prescott Bush zou de schedel van Geronimo uit diens graf hebben gehaald, maar het is onduidelijk of dit werkelijk is gebeurd.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Skull_and_Bones_(organisatie)

Bewustzijnsproces

Wij proberen dagelijks een stukje bewustzijn bij te brengen bij onze lezers, in Nederland en de rest van de wereld, zodat we alsnog ons aardse leven op de rails kunnen gaan krijgen, voordat het echt te laat is voor velen. Wij zijn zelf de creators van ons aardse bestaan en hebben Goddelijke gaven in ons.

Het is nu belangrijk dat we allemaal ons eigen transformatieproces gaan doen. Velen hebben al een transformatieproces gedaan. Dat is ook de reden dat wij nu kunnen doen wat wij doen. We zijn erg dankbaar voor de donaties die wij de afgelopen dagen mochten ontvangen. Dat doet ons erg goed, veel dank daarvoor. Dat houdt de moed erin bij ons, dat gewaardeerd wordt wat wij doen. Wij kunnen daarom  vol goede moed doorgaan met onze Missie, namelijk om ons te bevrijden van het kwaad in de wereld, wat erin is geslopen doordat buitenaardse rassen zich in vroegere tijden gingen mixen met de oorspronkelijke bewoners van onze aarde, de Maya's en andere inheemse volkeren. 

Klik HIER om lid te worden van onze Waarheidskrant.

Klik HIER om eventueel een donatie te doen.

Onze geschiedenis is vervalst

Vroeger hadden we 13 maanden en 13 sterrenbeelden en maanden van 28 dagen. Het 'kwaad', veroorzaakt door buitenaardse rassen, is al langere tijd bewust bezig geweest om ons bij God, onze Bron, en van alles weg te houden wat ons lief is. Zij bepaalden jarenlang welke leugenachtig onderwijs we moesten doorlopen, onze geschiedenis werd vervalst en ze kochten de media om. Ze chanteerde en bedreigden mensen op topposities, kochten ze om, beloofde hen mooie baantjes en privileges of ze werden vermoord wanneer ze niet uitvoerden wat van hen werd verwacht of wanneer ze uit de school gingen klappen. 

Klik HIER voor de DEMMINK-DODENLIJST.

Kijk nu eens om U heen en kijk eens wat er werkelijk van onze wereld is terechtgekomen tot heden. Babies worden geboren in liefdeloze gezinnen en groeien op voor galg en rad. Dat is een van de redenen dat de wereldbevolking nu drastisch wordt gereduceerd. Uitvindingen, zoals MED BEDS, konden tot heden niet worden ingezet, omdat de kennis van deze techniek misbruikt zou gaan worden. 

Hoe kunnen we arseen onschadelijk maken in ons milieu? Mark Rutte en zijn kompanen zijn hiervan al lange tijd op de hoogte. Echter houden zij allen tot heden hun mond stijf dicht. Het vergiftigingsprobleem is tot heden nog steeds het grootste vergiftigingsprobleem in onze wereldgeschiedenis waar we momenteel wereldwijd mee te maken hebben. Arseen zit in de lucht, in ons drinkwater, in het oppervlaktewater, in de aarde en ons eigen lichaam, (onze tempel van God waarmee wij onze aardse reis kunnen maken). Arseen is verantwoordelijk voor het krijgen van verschillende vormen van kanker.

Veel mensen zijn in de val getrapt van de satan, (de duivel). Veel mensen waren blind voor geld, macht en status. Het is erg belangrijk dat we ons daar nu snel van bewust worden, want de dood (zie afbeelding hierboven) staat letterlijk voor onze voordeur te wachten wanneer we doorgaan op dezelfde wijze.

Durft U om vergeving te vragen voor al Uw zonden?

En bent U reeds in staat om niet meer dezelfde fouten te maken?

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN