Vertaal deze pagina naar:

WIE HEEFT SLECHTE ERVARINGEN MET GALLERYHOUDER AD VAN ARKEL IN WOERDEN?

08-05-2022

De laatste leugen van Ad van Arkel (galleryhouder) uit Woerden heeft zelfs een grote krant behaald in Nederland, namelijk het Algemeen Dagblad (AD)


Ook de beerput van Ad van Arkel gaat nu open.

Getuigen, gedupeerden en slachtoffers durven nu eindelijk te gaan spreken.

Helaas kunnen de doden niet meer spreken, maar ook die informatie gaat nu naar buiten komen.

Ad van Arkel hangt, net zoals Mark Rutte (MP van Nederland), van leugens aan elkaar.

Ad van Arkel heeft op 5 mei 2022 aan de politie verklaard beroofd te zijn van zijn kunstwerken. De politie is toen gestart met een sporenonderzoek van de zogenaamde rovers.

‼️ De grote vraag is nu nog of de politie in Woerden wordt omgekocht of gechanteerd door Ad van Arkel. Mark Rutte, een veel grotere crimineel als Ad van Arkel wordt beschermd door de zwarte maffia (het OM, de zwarte togadragers) en vele omgekochte en/of gechanteerde topambtenaren ‼️

Het echte verhaal over Ad van Arkel is dat diverse kunstenaars (na gezamenlijk overleg) 's middags op 5 mei 2022 (Bevrijdingsdag) hun zelf gemaakte kunstwerken hebben teruggehaald, die ze eerder in de woning van Ad van Arkel hadden gebracht, om te kunnen worden geshowd aan potentiële kopers.

Door nu zelf een verhaal te verzinnen, dat hijzelf, Ad van Arkel, zou zijn beroofd en daarbij zou zijn verwond, probeert Ad van Arkel zeer waarschijnlijk nu middels zijn verzekering een flink bedrag te uitgekeerd te krijgen, door te verklaren dat zijn kunstwerken zijn geroofd. Deze kunstwerken behoren echter toe aan de kunstenaars, die nu als rovers door Ad van Arkel worden bestempeld.

Ad van Arkel is volgens vele mensen een grote oplichter en psychopaat!

Tip: Lees en oordeel zelf over het krantenbericht in het Algemeen Dagblad en het artikel onderaan dit artikel voor diegenen die onderzoek doen naar de handel en wandel van Ad van Arkel.

Krantenbericht (AD) ► https://www.ad.nl/woerden/buren-en-politie-houden-lippen-stijf-op-elkaar-na-woningoverval-woerden-gaan-allerlei-verhalen-in-de-rondte~a776b66e/215928160/

Wie heeft ook slechte ervaringen met Ad van Arkel?


Lees dan het artikel in de onderstaande link en oordeel zelf met het artikel van hierboven, gepubliceerd in het Algemeen Dagblad. Dit artikel werd door een eerdere ex-partner geschreven.

Link ► https://www.freedom-for-all.com/wie-heeft-slechte-ervaringen-met-ad-van-arkel/

Ad van Arkel
Ad van Arkel

Wat is Karma?


Dit houdt in dat je terugkrijgt (of niet) wat je hebt geïnvesteerd. Net als in vrijwel alle religies blijft een slecht of 'zondig' leven niet onbestraft, terwijl goede en deugdzame personen na hun dood een beloning wacht. Er zijn in onze taal tal van gezegden en spreekwoorden die hetzelfde idee weergeven, zoals:

"Boontje komt om zijn loontje"

"Wie een kuil graaft voor een ander, valt er zelf in"

"Iets komt als een boemerang terug"

"Wie wind zaait, zal storm oogsten"