Vertaal deze pagina naar:

ONZE SPIRITUELE REIS

29-01-2024

Er zijn expres boeken (hoofdstukken) weggelaten uit de Bijbel, zodat vele mensen dom en arm van geest bleven. 

Met deze situatie hebben wij nu alom te maken gehad. Kijk eens wat het ons tot heden heeft gebracht, veel pijn, ellende en oorlogen.Je kunt nieuwe vrienden maken als jij dat wil, welke hulp heb jij nu nodig? Hou jij reeds van jezelf? Kijk eens in de spiegel? Durf je dat? Vraag het aan het Universum wat je nodig hebt en het komt op je pad. Zo werkt onze Gedachtekracht en onze eigen manifestaties. Zet je focus erop en het gaat werkelijk gebeuren. Jij bent de Creator van jouw eigen aardse bestaan.

Het verrijken van onze Geest is nodig om een Ommekeer te kunnen maken naar een Nieuwe Wereld waarin plaats is voor Liefde voor alles wat leeft.

Wij zijn zelf de Creators van ons aardse bestaan.

Lees de onderstaande artikelen over Wereldvrede:

De toekomst is mooier dan je durft denken. 

Maar het is voor mensen met visie. Die durven verder kijken dan de huidige situatie. Zij die als arenden opstijgen op de wind van hoop en moedig vertrouwen en zien wat er aan de horizon te zien is.

Sta niet stil bij de donkere wolken om je heen. 

Elke nacht gaat voorbij, hoe donker ook. Elke storm trekt over, hoe hevig ook. Elke crisis is tijdelijk. Het gaat daar niet om. Het gaat niet om hoe moeilijk het nu is. Het gaat er niet om hoe donker het is.

Waar het om gaat, is hoe we door deze donkere nacht heen gaan, en hoe we eruit komen, in de nieuwe dag.


Sommigen sterven tijdens de donkere nacht omdat ze niet geloven dat er een nieuwe dag op volgt. Ze laten zich neervallen in de put van wanhoop. Doe dat niet. Sta op, tuur in de verte naar het glorende morgenlicht dat dwars door de donkere wolken heen gluurt. 

Als je goed luistert hoor je in de verte al het overwinningsgejuich van de vrijheidsstrijders. Als je goed kijkt, zie je hoe de reuzen van het kwaad om je heen beginnen te vallen.


Donderende legers van tienduizenden trekkers beuken de bevolking wakker in heel Europa. 

Miljoenen flyers werden verspreid onder miljoenen mensen. Ontelbare video's dringen door in ontelbare huizen. Duizenden mensen spreken elke dag met hun naasten.

De mainstream media in Amerika begint de waarheid te onthullen, onder druk van het leger dat hen dwingt mee te werken. CNN, Fox, CBC, en vele anderen. Ze beginnen opeens vaccinatie schade te bespreken. Trudeau in Canada krijgt het zwaar te verduren.

De kinderhandel en misdadige operaties van Israël, die deze wereldwijde kinderhandel organiseerde via Epstein, wordt opgeruimd. Hun centrale knooppunt voor drugshandel, witwassen van miljarden, biologische laboratoria, en handel in kinderen en organen, in Oekraïne, is helemaal opgeruimd. De macht van de media is gebroken en alternatieve media rukken op als enorme legers.

DEAD CHILDREN FOUND UNDERGROUND

Bekijk de video alleen als je geen zwakke maag hebt.

Video +18: https://t.me/ShadowofEzra/220

De Bij en de Bloem, alles is frequentie 🍀

De greep van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) wordt gebroken. 

Het World Economic Forum (WEF) wordt voor de hele wereld belachelijk gemaakt. De leugens van klimaatverandering worden systematisch onderuit gehaald. De misdaden van belastingen komen aan het licht. De gruwelen van weermanipulatie worden bekendgemaakt. Enzovoort.

Er is een storm bezig van ongekende proporties. Zoveel kwaad zien schokt ons. Dat is de nacht. De onderaardse tunnels van onbeschrijflijk kwaad worden geopend en donkere, stinkende, walgelijke walmen van de ontelbare gruwelen die het kwaad verricht benemen ons de adem en het zicht. Maar het is tijdelijk.
Het kwaad wordt ontmaskerd zodat het opgeruimd kan worden. Zodat de mensheid wakker kan worden. Zodat recht kan geschieden. Dit is de tijd van het oordeel.

Verwacht niet dat alles op slag opgelost is. Het heeft tijd nodig. Ontwikkel je karakter. Bouw aan je volharding. Leer vertrouwen. En doe wat in je vermogen ligt om mee te helpen.

De nieuwe wereld komt eraan.

Tekst: Stop World Control │ Website: https://stopworldcontrol.com/nl/

Volg Stop World Control op Telegram: https://t.me/swcbenelux

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN