Vertaal deze pagina naar:

WORDT DEMISSIONAIR MINISTER-PRESIDENT MARK RUTTE DE NIEUWE SECRETARIS-GENERAAL VAN DE NAVO?

19-06-2024

NPO RADIO 1 kopte: "Rutte zwaait af en wordt NAVO-baas: 'Nederland zal zijn goede humeur en charme missen'"

Op de website van NPO RADIO 1 is het volgende te lezen:

Het is officieel: demissionair minister-president Mark Rutte wordt de nieuwe chef van de NAVO (Noord-Atlantische Verdragsorganisatie), als Roemenië daarmee instemt. Daarmee wisselt de voormalig VVD-leider zijn geliefde Den Haag in voor Brussel en zal de Nederlandse politiek het zonder hem moeten doen. "Het land zal zijn goede humeur en charme gaan missen", reageert politiek journalist Leonard Ornstein bij Spraakmakers.

Na vier kabinetten en 14 jaar als minister-president heeft Rutte een functie elders weten te bemachtigen. Als volgende NAVO-leider gaat hij "een nieuwe levensfase" in, aldus Ornstein. "Hij is een fenomeen, een ambachtelijk politicus die mensen met elkaar kon verbonden", zegt de politiek journalist.

Luisteraar Ernst de Nobel gaat Rutte missen als "kiespijn" en verwijt het de demissionair minister-president dat hij de "welvaartsstaat" heeft gesloopt. 

"Hij had nergens een actieve herinnering aan als hij verantwoordelijk werd gehouden. Het land is er niet beter op geworden", zegt De Nobel. "Nederland zit met de gebakken peren. Het is een gotspe."

Beller Don was onder de indruk van hoe "correct" Rutte altijd wist te blijven. "Hij kon zichzelf inhouden wanneer mensen hem beledigden. Hij reageerde niet agressief."

Bron: https://www.nporadio1.nl/nieuws/politiek/1801014d-fe16-4932-ab55-95376412acbf/rutte-zwaait-af-en-wordt-navo-baas-nederland-zal-zijn-goede-humeur-en-charme-missen

Is de rol van Mark Rutte in de film nu eindelijk uitgespeeld of is er nog een vervolg om de bevolking te triggeren?

Liegen en bedriegen is tot een kunst verheven door demissionair Minister-President Rutte. Vorig jaar ontkende hij nog naar de NAVO te gaan (zie fragment hieronder of klik hier). Inmiddels wordt Rutte als de nieuwe NAVO topman voorgedragen. 

Ontkende hij in 2021 nog nauwe banden te hebben met het WEF (zie https://t.me/ditishetnieuws/2376, inmiddels laat hij het aan iedereen zien (zie: https://t.me/ditishetnieuws/15212).

De NAVO top komt volgend jaar naar Nederland en het plan is dat Dick Schoof de positie van Minister-President overneemt van Rutte en dit is geen toeval (zie https://t.me/ditishetnieuws/15423).

Alles is door de duistere globalisten ver van te voren minutieus uitgewerkt en gepland om Agenda 2030 van de VN/WEF wereldwijd in te kunnen gaan voeren. De duistere globalisten hebben echter geen rekening gehouden met het feit dat ze de social media niet meer onder controle hebben. 

Het wereldwijde bewustzijn groeit gestaag en zal na de uitslag van de presidentsverkiezingen in Amerika op 5 november 2024 explosief gaan toenemen waarna het VN/WEF kaartenhuis zal gaan instorten.

Bronnen: https://t.me/ditishetnieuws/15432 en https://t.me/ditishetnieuws.  

Het is een kwestie van tijd, geduld en vertrouwen:

God wint!

Dit zei Mark Rutte eerder over een eventuele functie bij de NAVO

Wat is de NAVO?


NAVO-lidstaten

De belangrijkste spelers in de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie zijn de lidstaten zelf.

Elke dag overleggen lidstaten en nemen ze beslissingen over veiligheidskwesties op elk niveau en in de meest uiteenlopende domeinen.

Een "NAVO-beslissing" is de uitdrukking van de gemeenschappelijke wil van alle 32 lidstaten aangezien alle beslissingen met eenparigheid van stemmen worden genomen.

Honderden ambtenaren, burgerlijke én militaire experts komen elke dag naar het NAVO-hoofdkwartier om informatie en ideeën uit te wisselen en waar nodig te helpen beslissingen voor te bereiden in samenwerking met nationale delegaties en de staf op het NAVO-hoofdkwartier.

De NAVO houdt vast aan het principe dat een aanval tegen een of meer van haar lidstaten als een aanval tegen alle lidstaten wordt beschouwd. Dit is het principe van de gemeenschappelijke verdediging, dat in Artikel 5 van het Verdrag van Washington vervat zit.

Tot hiertoe werd Artikel 5 eenmaal ingeroepen – als antwoord op de terroristische aanslagen in de Verenigde Staten op 11 september 2001 (9/11).

DE 32 LIDSTATEN VAN DE NAVO

Uitbreiding van de NAVO

Het NAVO-lidmaatschap staat open voor "elke Europese staat die de verwezenlijking van de beginselen van dit Verdrag kan bevorderen en die kan bijdragen tot de veiligheid van het Noord-Atlantische gebied."

Bron: https://www.nato.int/nato-welcome/index_nl.html

DE GESCHIEDENIS VAN DE NAVO

WORDT DEMISSIONAIR MINISTER-PRESIDENT MARK RUTTE DE NIEUWE SECRETARIS-GENERAAL VAN DE NAVO?

Bron foto: https://nos.nl/artikel/2511870-rutte-moet-wachten-benoeming-topman-navo-gaat-langer-duren
Bron foto: https://nos.nl/artikel/2511870-rutte-moet-wachten-benoeming-topman-navo-gaat-langer-duren

'Er staat veel op het spel':
Dit staat Mark Rutte te wachten als hij NAVO-baas wordt...

Demissionair premier Mark Rutte is favoriet om Jens Stoltenberg op te volgen als secretaris-generaal van de NAVO. Welke uitdagingen staan hem te wachten als hij NAVO-baas wordt?

Tip: Let op de handgebaren die Mark Rutte in de eerste seconden maakt van de video.

(De kenners onder ons die bekend zijn met vrijmetselaar handgebaren zullen dit direct herkennen!)

Of volgt demissionair minister-president Mark Rutte Klaus Schwab op van het WEF (World Economic Forum)?

Of wordt Mark Rutte binnenkort gearresteerd en berecht voor oorlogsmisdaden en onmenselijkheden?

Het zou zomaar kunnen, want er zijn nu mensen met lef die het onrecht aankaarten en hem vervolgen. 

Lees en bestudeer de onderstaande artikelen en vorm zelf Uw mening over Mark Rutte.

Bekijk de onderstaande video's en vorm zelf Uw mening over Mark Rutte, de NAVO en het WEF.

DEMISSIONAIR MINISTER-PRESIDENT MARK RUTTE LACHT IEDEREEN KEIHARD UIT MET Z'N 'WEF-TASJE' IN DE TWEEDE (SLAAP)KAMER!

Ja beste medelanders, Mark Rutte geeft, na klem gezet te zijn, simpelweg geen antwoord en lacht U vervolgens recht in Uw gezicht uit met zijn WEF-tasje in zijn hand. Gaat hij naar de NAVO en volgt hij Jens Stoltenberg als NAVO-secretaris-generaal op of volgt hij Klaus Schwab op bij het World Economic Forum?

RUTTE KNIKTE 'JA' VOOR MEER!

NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg vertelt de leden van de alliantie dat ze gegeven de keuze tussen het bevoorraden van Oekraïne en het aanvullen van hun eigen wapens, "voor Oekraïne moeten kiezen". Rutte knikte 'ja' voor meer! Bron tekst: https://t.me/CrisisnaCrisis

10 JAAR STEUN aan OEKRAÏNE & RUTTE als NAVO-chef?!

https://t.me/Volk_Wordt_Wakker_kanaal/8481

Informatie aan VG: Rutte grote favoriet om Stoltenberg over te nemen

BRUSSEL (VG)

De volgende secretaris-generaal van de NAVO wordt waarschijnlijk Mark Rutte (57). De vertrekkende Nederlandse premier is een van de drie Europese topleiders die geïnteresseerd zijn in de baan.

Na meer dan negen jaar als NAVO-topman en vier verlengingen ziet het er nu naar uit dat Jens Stoltenberg kan worden vervangen voordat zijn contract met de NAVO-landen in de herfst van 2024 afloopt.

Hoewel het nog vroeg in het proces is, zeggen twee centraal geplaatste NAVO-diplomaten tegen VG dat Rutte de meest waarschijnlijke kandidaat is en dat hij "het waarschijnlijk zal worden" als de NAVO-staatshoofden en regeringsleiders in het nieuwe jaar een besluit nemen over een naam.

De Nederlandse politicus heeft al steun gekregen van verschillende grote NAVO-landen, bevestigt VG.
Een bron zegt dat het wenselijk is om ruim voor de volgende aangekondigde top van het bondgenootschap, in juli 2024 in Washington, duidelijkheid te hebben over wie de NAVO de komende jaren gaat leiden.

Premier sinds 2010

Mark Rutte (57) heeft 13 jaar ervaring als premier van Nederland en is meerdere malen genoemd als mogelijke opvolger van Stoltenberg. Toen Stoltenberg vorig jaar de hoogste post van de NAVO wilde verlaten, maakte Rutte duidelijk dat hij geen kandidaat was.

Maar dat is nu veranderd:

Een maand geleden zei hij tegen de Nederlandse radio dat de baan interessant is, maar dat het het beste zou zijn als de NAVO vanaf het najaar van 2024 door een vrouw wordt geleid. Rutte voegde eraan toe dat hij niet actief campagne zou voeren, maar als hij gevraagd wordt om de baan aan te nemen: "Ja, misschien".

Voor de Nederlandse verkiezingen had Rutte eerder al zijn aftreden als premier aangekondigd. Na de politieke aardbeving waarbij de extreemrechtse PVV van Geert Wilders de grootste partij werd, zal Rutte een zogenaamd demissionair ministerie leiden totdat er een nieuwe regering is.

Nog twee Europese topmerken hebben zich aangemeld:

De Estse premier Kaja Kallas werd gevraagd of ze kandidaat was voor de NAVO toen ze twee weken geleden een Politico-evenement in Washington bijwoonde. Haar korte antwoord was "Ja".

En afgelopen zondag zei een woordvoerder van de Letse minister van Buitenlandse Zaken Krišjānis Kariņš dat hij klaar is voor de NAVO-competitie. De heer Kariņš was premier van Letland vanaf 2019, maar nam eerder dit jaar ontslag om minister van Buitenlandse Zaken te worden.

In de verklaring noemt Letland zijn ervaring als premier, "een duidelijk begrip van de dreigingen van Rusland, een sterke steun voor Oekraïne en een bewezen staat van dienst in het onderhandelen over internationale compromissen".

De voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, een andere Europese topleider die mogelijk kan worden overgehaald om de NAVO te leiden, is volgens de Europese media klaar voor nog eens vijf jaar in haar huidige toppositie in Brussel.

De VS heeft het laatste woord

Toen Jens Stoltenberg deze zomer met tegenzin instemde om nog een jaar in de Navo te dienen, tot oktober 2024, was het voor iedereen duidelijk dat de Amerikaanse president Joe Biden het laatste woord heeft over wie de Navo gaat leiden.

Het werd als cruciaal beschouwd om een nieuwe secretaris-generaal te hebben voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen in minder dan een jaar, niet in het minst vanwege de onzekerheid over de toekomst van de NAVO die zal volgen als Donald Trump de volgende Amerikaanse president wordt. Trump dreigde de laatste keer dat hij president was de VS uit de NAVO te halen.

Republikeinen in de VS hebben hun verzet tegen Mark Rutte al kenbaar gemaakt.

Volgens Politici heeft Senator Dan Sullivan, een Republikein uit Alaska en lid van de Senaatscommissie voor Defensie, gezegd dat Rutte van de lijst van potentiële Navo-commandanten moet worden geschrapt omdat Nederland - volgens haar - niet genoeg bijdraagt aan de lastenverdeling van de Navo.

Bron: VG

VIDEO WAARIN GEDISCUSSIEERD WORDT OF OPRICHTER KLAUS SCHWAB VAN HET WEF NOG LEEFT

De WAARHEID over Klaus Schwab en zijn WEF-familie komt nu naar buiten.

Meer info over NESARA / GESARA: https://t.me/GesaraNederland

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN