Vertaal deze pagina naar:

BREAKING NEWS: BELGISCHE PREMIER ALEXANDER DE CROO TREEDT AF

10-06-2024
Bron foto: https://www.demorgen.be/verkiezingen-9-juni/hoe-kon-alexander-de-croo-zo-pijnlijk-onderuitgaan-dit-is-veel-slechter-dan-we-hadden-verwacht~b85ecd19/
Bron foto: https://www.demorgen.be/verkiezingen-9-juni/hoe-kon-alexander-de-croo-zo-pijnlijk-onderuitgaan-dit-is-veel-slechter-dan-we-hadden-verwacht~b85ecd19/

Kan er iemand deze Alexander De Croo ontoerekeningsvatbaar verklaren zodat hij zijn dagen in de psychiatrie kan doorbrengen?

Ontoerekeningsvatbaarheid

Kunnen we deze Alexander De Croo en vele andere corrupte staatsdienaren zoals Mark Rutte, Hugo de Jonge en Rob Jetten ontoerekeningsvatbaar verklaren zodat zij hun dagen in de psychiatrie kunnen doorbrengen? En dus niet meer in staat zijn om het belastinggeld, opgebracht door de zwoegende en hardwerkende bevolking, te verkwisten aan een hopeloze oorlog tegen een vijand die niet eens onze vijand is? En niet langer te verkwisten aan niet bestaand klimaatprobleem?

Moorddadige crimineel Jens Stoltenberg: 

Oekraïne heeft jaarlijks minstens 40 miljard euro nodig totdat Rusland verslagen is? Lees dit artikel: https://dissident.one/moorddadige-crimineel-stoltenberg-oekraine-heeft-jaarlijks-minstens-40-miljard-euro-nodig-totdat-rusland-verslagen-is

De enige reden om op dit moment de oorlog nog voort te zetten die denkbaar is, is dat de werkelijke macht in Washington, die de beslissingen neemt, zoveel mogelijk Blanke (jonge)mannen wil genocideren.

De echte vijand is het dagelijkse voeden van een preferente werkelijkheid via de gekochte media waardoor iedereen is gaan denken dat Rusland Brussel wil gaan bezetten.

Tip: Lees het boek van Udo Ulfkotte "GEKOCHTE JOURNALISTEN" hoe deze propaganda al tientallen jaren in de main-stream-media (MSM) wordt verspreid.

Klik de link aan om dit boek te bestellen: https://libris.nl/a/udo-ulfkotte/gekochte-journalisten/500034180

Wij mogen nu massaal gaan ontwaken!

De Tijd is Nu: 10 juni 2024.

Wij, De Nieuwe Media, schreven op 28 maart 2024 het onderstaande artikel:

HET SCHIP VAN BELGISCH PREMIER ALEXANDER DE CROO GAAT ZEER BINNENKORT VOLLEDIG ONDER DE ZEESPIEGEL VERDWIJNEN.

Bron foto: https://www.demorgen.be/nieuws/kan-alexander-de-croo-zijn-open-vld-nog-wel-redden

NB. Het artikel is momenteel niet meer zichtbaar voor ons in De Morgen, ra ra waarom toch?

Het is slechts nog een kwestie van tijd dat de wereldbevolking massaal gaat ontwaken!

Ruud Rietveld schreef dat circa 2.000 ordners met bewijzen aan overheidsbagger aardschollen zal doen bewegen en een tsunami zal veroorzaken vanuit de Indische oceaan en tevens een oerknal zal geven op de wiskundige X - Y - Z as.

Het schip van Belgisch Premier Alexander De Croo gaat zeer binnenkort volledig onder de zeespiegel verdwijnen.

De woede van hardwerkende en integere mensen waarvan hun aardse bestaan en gezondheid moedwillig werd afgebroken door Nederlandse en Belgische hoogwaardigheidsbekleders, topambtenaren, hoge functionarissen en satanisten zal enorm zijn. 

Het is slechts nog een kwestie van tijd, het is nu wachten op de tsunami en de oerknal die gaan komen in Nederland, België en de rest van de wereld dat massaal wordt ingezien dat de echte daders en criminelen eigen politici, topambtenaren en hoogwaardigheidsbekleders zijn die het land bestuurden.

De criminele praktijken van Nederlandse en Belgische politici, topambtenaren en hoogwaardigheidsbekleders.


De ultieme globalistische droom: het realiseren van een nieuwe (tirannieke) Wereldorde zal in rook opgaan: God wint!

"Als een verhaal lang genoeg wordt herhaald, ga je er zelf in geloven en wordt het bijna waar", schrijft de journalist daarover in zijn biografie. De reacties onder het bericht van de NOS spreken boekdelen (zie video hieronder). Het is een kwestie van tijd, geduld en vertrouwen. De mensen beginnen de reguliere media door te krijgen en keren zich tegen deze marionetten van het kwaad. De globalisten beginnen de informatieoorlog te verliezen omdat ze de alternatieve media niet meer onder controle hebben. Het zal op den duur het einde betekenen van de uitvoering van Agenda 2030 van de VN/WEF. 

Bron bericht NOS: https://nos.nl/artikel/2514094-finse-journalist-geeft-in-biografie-toe-artikelen-deels-te-hebben-verzonnen - Bron bericht Telegram: https://t.me/ditishetnieuws

De reacties onder het bericht van de NOS spreken boekdelen (bekijk deze video):

De reactie van Thijs van den Brink op Marianne Zwagerman spreekt ook boekdelen, luister goed naar wat hij zegt!

Dubbelganger Paul McCartney als experiment (staatsgeheim)

Uit alles blijkt dat de vervanging van Paul McCartney een zorgvuldig bewaard staatsgeheim is.

John Coleman, oud MI6-agent en schrijver van het boek Tavistock Institute of Human Relations schreef dat de Beatles een experiment waren van het Tavistock Institute en onder controle stonden van de MI6 en CIA. Het gebruik van dubbelgangers voor prominente personen komt veel vaker voor dan dat mensen zich bewust zijn. Zo vertellen allerlei insiders dat Hillary Clinton op dit moment vervangen wordt door allerlei dubbelgangers of klonen. Insiders vertellen dat het gebruikelijk is dat wanneer een president of belangrijk publiek figuur niet meer gehoorzaam is aan de illuminati, ze stilletjes worden vermoord en vervangen worden door een lookalike, of mind-controled kloon. Ook met Ronald Reagan schijnt dat gebeurd te zijn.

Het is naïef om te denken dat de meeste mensen het wel zouden doorhebben. De vervanging van Paul McCartney is het bewijs dat de meeste mensen het juist niet merken.

Bron bericht: https://www.ellaster.nl/2024/03/25/paul-mccartney-werd-in-1966-1967-vervangen-door-een-dubbelganger/

Op een gegeven moment worden ook de Duitsers wakker!

Tucker Carlson: de Nieuwe Wereldorde is dood. De NAVO kan niet lang meer blijven bestaan. Op een gegeven moment worden ook de Duitsers wakker en beseffen ze dat Amerika hun economie heeft gesloopt. Ik denk dat het [bondgenootschap] daarna niet kan blijven bestaan, sprak Carlson.

Bron bericht: https://www.ninefornews.nl/tucker-carlson-de-nieuwe-wereldorde-is-dood/

De Engelse koninklijke familie wordt formeel beschuldigd van het runnen van de grootste sekshandeloperatie ter wereld: Matt Wallace.

De bijgaande foto die het moment vastlegde waarop prins William het ridderschap schonk aan Lucian Grainge, de voorzitter en CEO van Universal Music Group, is opgedoken en heeft schokgolven door de wandelgangen van de macht gestuurd. 

Wat ooit een moment van eer en prestige was, wordt nu aangetast door beschuldigingen van betrokkenheid bij een uitgestrekte pedofielenkring. Terwijl het onderzoek zich ontvouwt, komt de ware omvang van Grainge's connecties met de louche onderbuik van de entertainmentindustrie scherp in beeld, wat een lange schaduw werpt over het koninklijke instituut zelf. In een schandaal dat het koningshuis op zijn grondvesten heeft doen schudden, vliegen de beschuldigingen rond dat de gewaardeerde leden van de Britse koninklijke familie niet alleen gerespecteerde figuren van traditie en decorum zijn, maar ook sinistere orkestrators van 's werelds grootste sekshandeloperatie. Wat zich ontvouwt is een verhaal van macht, privileges en verdorvenheid, dat een donkere kant van de vergulde zalen van Buckingham Palace onthult.

Bron bericht: https://amg-news.com/bombshell-the-royal-family-is-formally-being-accused-of-running-the-largest-sex-trafficking-operation-in-the-world-matt-wallace/

De beerput gaat open in onze hele wereld!

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN