Vertaal deze pagina naar:

GA JE EIGEN PAD EN DOE WAT VOOR NU GOED VOELT, GA HEEN!

08-07-2024
Bron afbeelding: https://www.kathydobbels.be/inspire/hoe-sta-jij-in-je-creatiekracht
Bron afbeelding: https://www.kathydobbels.be/inspire/hoe-sta-jij-in-je-creatiekracht

Waarom kunnen mensen soms ineens zeer rigoureuze besluiten nemen op basis van hun eigen ervaringen, onderzoek, levenspad en/of zielenpad?

Het is een bekend verschijnsel in onze wereld, zeker in onze huidige tijdlijn.

We leven momenteel in een tijdperk waarbij we in de overgang zitten van het koninkrijk van de duisternis naar het Koninkrijk GOD's.

Heeft U al vaker de gedachte of het gevoel gehad dat er iets niet klopte in onze wereld? 

U heeft 100% gelijk!

Kijk eens om U heen en zie wat er van onze wereld tot heden is terechtgekomen. We staan weer aan de vooravond dat er iets groots staat te gebeuren in onze wereld, het is slechts nog een kwestie van tijd!

Het is er belangrijk dat U hier notie van neemt. Veel mensen hebben diepgewortelde trauma's en onverwerkte conflicten in zichzelf zonder zich hier bewust van te zijn. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben voor henzelf, voor hun dierbaren en/of voor hun omgeving. Vaak hebben zij dit zelf niet in de gaten en maar al te vaak zijn deze mensen ook nog eens zeer eigenwijs en eigenzinnig, hebben vaak depressieve gedachtes en hebben door hun negatieve ervaringen en overprikkeling van heftige emoties vaak een borderline persoonlijkheidsstoornis ontwikkeld, zonder zichzelf hiervan bewust te zijn dat zij deze toch vaak zeer ernstige persoonlijkheidsstoornis hebben ontwikkeld.

Oorzaak borderline persoonlijkheidsstoornis

Volgens de parnassiagroep (zie website) is de oorzaak van een borderline persoonlijkheidsstoornis waarschijnlijk een combinatie van erfelijke aanleg en gebeurtenissen in de jeugd. Uit onderzoek blijkt volgens hen dat veel borderline patiënten traumatische gebeurtenissen hebben meegemaakt in hun kindertijd, zoals misbruik, mishandeling of (emotionele) verwaarlozing. Vaak leidt dat tot een negatief zelfbeeld. Ook kan het vertrouwen in anderen beschadigd zijn, waardoor iemand met een borderline persoonlijkheidsstoornis het lastig vindt om lange relaties te onderhouden.

Meer info: https://www.parnassiagroep.nl/uw-probleem/persoonlijkheidsstoornis/borderline-persoonlijkheidsstoornis

Hersenspoeling en indoctrinatie

Een zeer grote groep mensen is door de omgekochte media, het gevolgde onderwijs en/of hun geloofsovertuiging enorm gehersenspoeld en zwaar geïndoctrineerd. Deze groep mensen is er heilig van overtuigd dat de vele leugens die de omgekochte media hebben verspreid de waarheid is zoals die is.

GA JE EIGEN PAD EN DOE WAT VOOR NU GOED VOELT, GA HEEN!

KENNIS EN CREATIEKRACHT

WIJ SCHREVEN REEDS EERDER IN ONZE WAARHEIDSKRANT DAT DE MATE VAN KENNIS EN CREATIEKRACHT VAN HET VOLK ONZE VOLGENDE STAP GAAT BEPALEN IN ONZE WERELD

Welnu, het is nu bijna zover, want de kerngroep van de organisatie van Free Life World gaat binnenkort op hun website een oproep plaatsen, waarbij mensen zich als volgt kunnen aanmelden:

  • Groep A) Mensen die geholpen willen/moeten worden met uiteenlopende behoeftes en/of zorg in dagelijkse levensbehoeften. 

  • Groep B) Pioniers die zich als assistent projectleider voor de humanitaire projecten willen inzetten.

  • Groep C) Mensen die zich reeds hebben uitgesproken en zich in willen gaan zetten voor Mens, Dier en Plant. 

Bereid U zichzelf alvast voor op De Nieuwe Wereld. 

Wij zijn zelf de verandering! De Tijd is Nu. 

Meer info: https://www.freelifeworld.info/humanitaire-projecten-in-nederland/

Telegram kanaal: https://t.me/+TT12s9IYGqm1Vu0J

X22 is een wereldwijde winkel voor merchandise kleding met veel ervaring.

Geniet van hun merchandise kleding en laat je eigen boodschap zien.

X22 shop: https://x22.store/

Statistieken bewijzen dat het v i r u s niet bestaat!

Een Wakker Mens heeft ervoor gezorgd dat ook deze video nu Nederlands ondertiteld is. Dit is wereldnieuws, maar niemand nodigt deze man uit. Die zou toch bij Blcxbx, Cafe Weltschmerz, Jensen en alle alternatieve media direct uitgenodigd moeten worden. Waarom niet? Omdat de alternatieve media het geloof in niet bestaande virussen moeten blijven verkondigen.

DE MATE VAN KENNIS EN CREATIEKRACHT VAN HET VOLK BEPALEN ONZE VOLGENDE STAPPEN!

Wij bepalen vanaf heden zelf welke stappen wij gaan maken in ons aardse leven en op de aarde en zullen ons houden aan de "Tien Geboden van God".

Pijnappelklier (ons derde oog)

Descartes besteedde veel tijd aan studie van de pijnappelklier. Hij noemde de pijnappelklier de 'zetel van de ziel' omdat hij de pijnappelklier aanzag voor de centrale plek voor de interactie tussen ziel en lichaam.

In oosterse filosofieën wordt de epifyse beschouwd als de zetel van de ziel.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Pijnappelklier

Hoe open je je derde oog?

"Breng je aandacht naar je derde oog" en "activeer je zesde chakra". Dit soort zinnen komen je misschien bekend voor als je weleens naar een yogales bent geweest. Maar dat wil nog niet zeggen dat je weet wat het betekent. Daarom vonden we het tijd om eens uit te zoeken: waar zit het derde oog precies, wat kun je ermee en hoe kun je het activeren?

Ons derde oog kan je iets extra's bieden. Waarom zou je die kans laten liggen?

Meer info: https://www.bedrock.nl/derde-oog-uitleg/

We leven momenteel in een tijdperk waarbij we in de overgang zitten van het koninkrijk van de duisternis naar het Koninkrijk GOD's.

We gaan een bibliotheek opzetten met alle tot heden verboden boeken.

Niemand houdt ons tegen! Wij gaan dat gewoon doen!

DE MATE VAN VOLGZAAMHEID EN SLAAFSHEID VAN HET VOLK BEPAALT DE VOLGENDE STAP!

Ga zelf ook onderzoek doen naar Vrije energie en Zuiver energetisch Water, wij zijn zelf de verandering!

Wij zijn zelf de Creators van ons aardse leven en ons aardse bestaan!

Wij zijn zelf de verandering en wij bepalen zelf welke stappen wij gaan maken.

Laat dat gespuis links liggen, ga zelf aan de gang met mensen die aan de goede kant staan.

De Nieuwe Wereld komt er spoedig aan!

Wij dienen allen gezamenlijk op te gaan staan. Dan gaat onze Wereld voorgoed positief veranderen! Het is een kwestie van doen! Er komt een hele mooie tijd aan, wees er deelgenoot van.

De Nieuwe Wereld wacht al heel lang op ons...

Welkom in onze Nieuwe Wereld die op ons ligt te wachten; een wereld van liefde, vrije energie, uitvindingen, overvloed & voorspoed. Op de website van Free Life World informeren zij U graag over NESARA/GESARA, de transitie, uitvindingen (vrije energie, MED BEDS) en humanitaire projecten voor de hele wereldbevolking. De organisatie Free Life World zet zich door middel van NESARA/GESARA reeds langere tijd in om de transitie (overgang) te maken van de oude wereld naar de nieuwe wereld. Zij schrijven regelmatig updates en nieuwsberichten om hun volgers en lezers daarover te informeren.

Wij zijn zelf de Creators van ons aardse leven en bestaan en zijn zelf de verandering. Wij zijn geschapen naar het evenbeeld van God, daarom zijn wij Goddelijke wezens. Wij kunnen ons daarom heel goed zelf aansturen door middel van onze eigen Goddelijke krachten, talenten, gaven, kennis, expertise, handvaardigheden en middelen. Het is een kwestie van daadwerkelijk gaan doen, meer is het niet.

Meer info: https://www.freelifeworld.info/

Introductie van de Schumann-resonantie

Schumann Instituut Nederland deelt universele kennis op het gebied van gezondheid en bewustzijn bestemd voor de gehele mensheid en biedt ter ondersteuning cursussen, presentaties, evenementen en coaching op dit gebied. Zo dragen we bij aan het ontwaken van de mensheid en creëren we een nieuw veld van bewustzijn en de nieuwe aarde. Meer info: https://schumanninstituut.com

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN