Vertaal deze pagina naar:

WELKE BOODSCHAP GEEFT MARK RUTTE AF MET ZIJN WEF TAS OP HET BINNENHOF?

16-11-2023

Welke boodschap geeft Mark Rutte met z'n WEF tas af aan zijn kompanen?

We zijn erg benieuwd wie dit denkt te weten, reacties kunt U zenden aan:

redactie@waarheidskrant.nl

MARK RUTTE GEBRUIKTE HET BELASTINGGELD (10 MILJARD) OM OORLOG TE VOEREN IN OEKRAINE EN ISRAEL!

Hoe lang laten wij Mark Rutte nog z'n gang gaan en mensen vermoorden? De ruim 17 miljoen inwoners van Nederland zijn hier medeverantwoordelijk voor die nog steeds belasting betalen en hiermee de staatskas spekken om oorlog te kunnen voeren en om COVID-19 injecties in te kopen.

De bevolking mag binnenkort gaan beslissen over het lot van Mark Rutte.

Op 22 november 2023 moet Mark Rutte in Leeuwarden voor de rechtbank verschijnen.

OVER HET WEF

Het WEF heeft een zogenaamd 'Young Leaders'-programma, dat door Klaus Schwab persoonlijk wordt begeleid. Dit programma heeft leden/deelnemers als Bill Gates, Angela Merkel, Tony Blair, Nicolas Sarkozy, José-Manuel Barroso, Justin Trudeau, Lucinda Arden (premier van Nieuw-Zeeland), Sebastian Kunz (Oostenrijk) en Emmanuel Macron (Frankrijk) 'opgeleid in de uitgangspunten van het WEF. 

Dat is de onthulling van Ernst Wolff

Bizar is -eigenlijk eendrachtig de ontwikkelingen bij de Bilderberggroep* - is dat deze genoemde leiders het programma van de WEF volgden, VOORAFGAAND aan hun latere politieke carrière.

Vier van deze cursisten brachten het achtereenvolgens in Duitsland tot minister van volksgezondheid. Ook leden van de vorstenhuizen van Denemarken, Noorwegen, Nederland en Zweden maken deel uit van de organisatie. Zo is ene Koningin Máxima in 2020 toegetreden tot de bestuurscommissie van WEF's Digital Currency Governance Consortium, een stuurgroep die zich richt op afschaffing van al het contante geld.

Wat een ongekozen vrouw als Maxima daar doet, is velen een doorn in het oog..!

Het WEF heeft 400 mensen in dienst en een jaarbudget van zo'n 200 miljoen Zwitserse frank. Dat bedrag werd bijeen gebracht door zo'n 1.000 grote concerns, wereldwijd. In de raad van toezicht van het WEF heeft Christine Lagarde* (chef Eurobank) zitting, alsmede koningin Rania van Jordanië* en Larry Fink* van Blackrock (de grootste vermogensbeheerder ter wereld).

Rol Mark Rutte bij het WEF en in onze wereld

Welke functie vervult Mark Rutte werkelijk achter de schermen van het toneel van de Tweede Kamer, in Nederland, in Europa en in de rest van de wereld? Welke rol speelt Rutte, het WEF en Nederland werkelijk in onze wereld? Wat is de werkelijke 'sprookjesmacht' van het Koninkrijk der Nederlanden

Op de website van het World Economic Forum (WEF) is het volgende te lezen over Mark Rutte , (zie afbeelding hieronder).

Welke rol Mark Rutte in werkelijkheid speelt in het WORLD ECONOMIC FORUM en vanuit het "Grondwettelijk niet bestaande" Nederland in alle landen van onze wereld, maken de volgende eerdere artikelen in onze Waarheidskrant van De Nieuwe Media glashelder. Klik daarvoor op de volgende link. Lees daarbij ook de deeplinks, bekijk ook goed de daarin alleszeggende foto's en bekijk en beluister ook de daarin vermelde video's en Tv-Uitzendingen.

Hoe extreem ver Mark Rutte daarbij gaat maakt de volgende foto met bijbehorende tekst op "blz. 50" in het eerdere artikel in onze Waarheidskrant van De Nieuwe Media glashelder.

(22-26 Mei 2022) WORLD ECONOMIC FORUM, aanwezig: Klaus Schwab (voorzitter), Belgisch Premier Alexander de Croo (vicevoorzitter), Nederlands Minister-President Mark Rutte (member) (vanaf 2010 - heden Minister-President); Royal Philips CEO Frans van Houten (member)(vanaf 2011 - heden CEO Royal Philips), Nederlands Minister van Financiën Sigrid Kaag (member)(vanaf 2017-2021 minister van Buitenlandse Zaken, vanaf 2013-2017 speciaal gezant van de Verenigde Naties); Nederlands Minister van Defensie Kajsa Ollongren (member)(vanaf 2017-2022 minister van Binnenlandse Zaken); Rabobank bestuursvoorzitter Wiebe Draijer (member)(vanaf 2012-2014 voorzitter SER en vanaf 2014-heden bestuursvoorzitter Rabobank); Nederlands minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Liesje Schreinemacher (member).

Wij willen alle lezers vragen om alle "132 blz." in ons bovengenoemd "Complotdenkers-artikel" goed te lezen in samenhang met het volgende artikel uit onze Nieuwe Media.

Willy Claes is voormalig secretaris-generaal van de NAVO

Het is voorts belangrijk om te weten dat oud-burgemeester Hilde Claes van Hasselt 2009-2016 (zie onderstaande video) een dochter is van Willy Claes (zie onderstaande foto) een voormalig secretaris-generaal was van de NAVO en "En wat voor eentje?", zie onderstaande tekst over Willy Claes, waarvan Mark Rutte de opvolger wil worden.

In september 1994 verliet Willy Claes (zie foto) de nationale politiek om secretaris-generaal van de NAVO te worden. De Vlaamse politicus bleef echter niet lang bij de NAVO. Hij werd achtervolgd door beschuldigingen in de Agustasmeergeldaffaire (samen met Guy Coëme en Guy Spitaels). Bepaalde Belgische socialistische politici hadden toen steekpenningen aangenomen van Agusta en Dassault (periode 1988 en 1989).

Hoewel Claes zijn betrokkenheid ontkende, trad hij op 20 oktober 1995 onder grote druk af als NAVO-topman. Op 23 december 1998 bevestigde het Hof van Cassatie het arrest in beroep dat hem veroordeelde tot drie jaar voorwaardelijke gevangenisstraf, ontheffing voor vijf jaar uit zijn burgerrechten en een geldboete van 60.000 frank (€ 1500). Hij ging ook nog in beroep tot bij het Europees Hof, maar kreeg daar geen gelijk.

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Willy_Claes

Speciale aandacht voor voormalig burgemeester Hilde Claes van Hasselt (dochter van Willy Claes)

Wij willen u daarbij "speciale aandacht" geven aan de volgende TV-uitzending in de onderstaande video. Dan weet u waar Mark Rutte mee bezig is met zijn WORLD ECONOMIC FORUM.

Ook willen wij u vragen om het volgende eerdere artikel in onze Waarheidskrant van De Nieuwe Media (met links, deeplinks, foto's en video's) te lezen, te bekijken en te beluisteren. Dan weet u dat Mark Rutte, zowel persoonlijk en namens de ruim 17 miljoen Nederlanders (hij levert wapens van ons belastinggeld) verantwoordelijk en aansprakelijk is voor de vele (dodelijke) slachtoffers in Oekraïne en Israël (met name in de Gazastrook.

Vertaling Engelse tekst van hierboven (WEF Mark Rutte):

1992, afgestudeerd en werkzaam bij Unilever; Human Resources Manager, verantwoordelijk voor de opleiding van het personeel; verantwoordelijk voor diverse reorganisaties; 1997 werd Personeelsmanager bij Van den Bergh Nederland (Calvé), onderdeel van Unilever; gewerkt aan een reorganisatie; 2002, benoemd tot directeur Human Resources van IGLOMora Group, een dochteronderneming van Unilever. Juli 2002 - juni 2004, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, eerste en tweede kabinet-Balkenende. Jan - mei 2003, Tweede Kamerlid voor de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (VVD). Juni 2004 - juli 2006, staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, kabinet-Balkenende 2. Juni 2006 - oktober 2010, fractievoorzitter VVD-Kamerfractie. Okt. 2010 - heden, minister-president en minister van Algemene Zaken. 

Bron: https://www.weforum.org/agenda/authors/mark-rutte/

"Het is een kwestie van tijd en dan valt het hele kaartenhuis in elkaar."

De verkiezingen op 22 november 2023 gaan niet door, wij schreven het al eerder. Dat geeft voor Mark Rutte de vrijbrief om de Nederlandse bevolking verder naar de afgrond te brengen van hun bestaan en de WEF agenda met behulp van de politieke WEF partijen verder uit te rollen in het land wat Nederland wordt genoemd.

Tip: Haal tijdig Uw geld van de bank, zeker met een tegoed van boven de EUR. 100.000,- en zet dat om in buitenlandse valuta. De euro, de petrodollar en de Engelse pond zijn na de RV (herwaardering van de wereldvaluta) NIETS meer waard. Het is bovendien fiatgeld. 

PS. Vergeet niet onze Waarheidskrant van De Nieuwe Media te bedanken voor deze tip door hier te klikken voor onze ondersteuningsactie.

De politiek is een instrument

De politiek is geen instrument om de wereld verder te helpen, maar om de wereldheersers nog meer macht te geven. Steeds meer mensen komen achter deze oude waarheid. Wat opvalt is het grote verschil van mening binnen deze groep over de deelname aan de politiek. In de tijd voorafgaand aan nieuwe verkiezingen wordt dit weer pijnlijk duidelijk. De één zegt dat je beslist moet gaan stemmen om het corrupte systeem te veranderen. De ander zegt dat je juist niet moet gaan stemmen, want jouw stem gaat het systeem echt niet veranderen.

Van de traditionele regeringspartijen valt niets goeds te verwachten. Van de oppositiepartijen evenmin. De PVV* wordt geleid door iemand die in dienst staat van de Mossad. BBB* en NSC* zijn overduidelijk twee WEF-partijen. De naamgeving en hun stemgedrag in de Kamer maken dat alleen al duidelijk. 

Het CDA heeft heel slim zijn macht uitgebreid door zich in drieën te delen. De PvdA* en GroenLinks* onder leiding van Timmerfrans * zijn nog meer 'woke' dan de regeringspartijen. Forum voor Democratie* is de partij waarin ik me qua ideeën het meest herken. Maar deze partij heeft nadrukkelijk ook punten waar ik helemaal niet achter kan staan. Het geflirt met Putin* bijvoorbeeld stuit me tegen de borst. En onbegrijpelijk blijft het dat deze partij net als alle andere partijen riep om ingrijpende maatregelen toen de corona-plandemie* uitbrak.

Bron: https://anthonieroose.nl/herinner-jezelf/elke-stem-telt/

*) Voetnoot: Op het platform Wikipedia staan veel onwaarheden over onze werkelijke geschiedenis en dient daarom geheel onder de loep te worden genomen en/of opnieuw te worden geschreven met de geschiedenis zoals die werkelijk is geweest. Misschien een idee om een nieuwe encyclopedie op te zetten met een nieuw gekozen naam waarin de ware informatie met de èchte waarheid is te lezen over de wereld die wij kennen en de geschiedenis zoals die werkelijk is geweest. Denk hier over na aub, want het is de sleutel naar onze Vrijheid.


Links om zelf onderzoek te doen:

https://www.messagetoeagle.com/did-ancient-aliens-leave-a-hidden-message-containing-the-history-of-planet-earth-in-our-dna/

https://www.ninefornews.nl/duitse-professor-we-wisten-op-9-11-meteen-dat-het-gecontroleerde-sloop-was/

https://www.frontnieuws.com/klokkenluider-raytheon-amerikaanse-overheid-heeft-directed-energy-weapons-die-mega-aardbevingen-kunnen-veroorzaken/

https://herstelderepubliek.wordpress.com/2023/11/15/de-feminisatie-pandemie/

Uitleg over de criminele doofpot van verschillende Kabinetten door Ad van Rooij (waarvoor dank!)

Sollicitatie van Ad van Rooij naar vicepresident Raad van State 2012

Ad van Rooij schreef onder andere het volgende in zijn sollicitatiebrief. die gericht was aan koningin Beatrix:

Waarom deze sollicitatie?

Ad van Rooij voldoet, als politiek vluchteling vanaf 22 april 2010 gescheiden van zijn vrouw tegen dubbele woonlasten wonend in België, in tegenstelling tot alle in de Nederlandse regering zittende politici aan de eisen van de Raad van State en voldoet daarbij volledig aan de profielschets'

De Raad van State schrijft over haar eigen organisatie op internet letterlijk het volgende:

De Raad van State is onafhankelijk adviseur van de regering over wetgeving en bestuur en hoogste algemene bestuursrechter van het land. De Raad van State is een Hoog College van Staat. De Staten-Generaal, de Algemene Rekenkamer en de Nationale ombudsman zijn dat bijvoorbeeld ook. Dit zijn bij de Grondwet geregelde instituten belast met een eigen taak, die zij onafhankelijk van de regering uitvoeren. De Raad van State bevindt zich in het centrum van Den Haag.

Dit betekent dat de vice-president die is belast met de leiding over de Raad van State een onafhankelijk adviseur moet zijn. De door de regering (CDA en VVD) voorgestelde kandidaat Piet Hein Donner (CDA) voldoet hier in de verste verte niet aan en kan op grond van de hieronder opgesomde feiten nooit als onafhankelijk adviseur vice-president worden bij de Raad van State. Om die reden stelt Ad van Rooij zich hierbij als tegenkandidaat.


Sollicitatiebrief van Ad van Rooij naar vicepresident Raad van State 2012

(Bewijzen van ontvangstbevestiging)

Zaterdag 11 november 2023

12 jaar na de aankondiging op 11 november 2011

BURGEMEESTER PATRICK DEWAEL VAN TONGEREN HEEFT MET DE HULP VAN DE "ALVADER" (GOD) IN OPDRACHT VAN ZIJN GROOTVADER ARTHUR VANDERPOORTEN BELGIË BEVRIJDT DOOR UITVOERING TE GEVEN AAN HET POLITIEKE TESTAMENT VAN 25 JANUARI 1944 VAN KONING LEOPOLD III. DAARMEE IS EEN EINDE GEKOMEN AAN DE RUIM 109 LANG VOORTDURENDE EERSTE WERELDOORLOG (28 JULI 1914 – HEDEN)

(lees dit artikel)

Burgemeester Patrick Dewael van Tongeren heeft daarmee na ruim 109 jaar -- op Bevrijdingsdag 11 november 2023 -- weten te bewerkstelligen dat de Brabançonne weer uit volle borst kan worden gezongen.

(LUISTER EN ZING MEE).

De Heilige drie eenheid

Met Grote en Goddelijke Dank aan de Goddelijke wezens:

Ad van Rooij & Dienie Kars.

Voor het volbrengen van hun Missie op Aarde :Anno 11 november 2023:

Bericht voor onze vaste en nieuwe lezers:

Dit Goddelijke artikel zal in de loop van vandaag en de volgende dagen verfraaid worden, met betere afbeeldingen/foto's, voorzien worden van extra deeplinks en informatie wanneer dat nodig wordt geacht.