Vertaal deze pagina naar:

SCHOONZOON VAN PETER DE KONING UIT STEENBERGEN SLOEG OP ZONDAG 3 DECEMBER 2023 EEN RAAM KAPOT VAN DE WOONKAMER VAN VLADIMIR HORNICEK EN SPOOT VERVOLGENS MET EEN VLOEISTOF RICHTING VLADIMIR HORNICEK

03-12-2023

De schoonzoon van Peter de Koning, een circa 2 meter lange Turk, moest naar het ziekenhuis, omdat hij zichzelf verwondde toen hij een raam kapot sloeg van de woonkamer van Vladimir Hornicek en vervolgens door het raam naar binnen wilde klimmen.

Steenbergen in beeld, het wordt steeds gekker daar in Noord-Brabant, de terreur wordt steeds grimmiger!

Peter de Koning draait alles om in zijn vlog van 5 december 2023. We zijn het inmiddels gewend, dat doen pedofielen, narcisten, psychopaten en sociopaten ook.

Schade aan het raam in beeld

Wanneer moeten wij een grens trekken?

En wie gaat deze grens stellen? De politie doet helemaal niets tot heden. 

Het horror scenario van zondag 3 december 2023 duurde ongeveer 2 tot 3 minuten, toen vertrok de belager, de schoonzoon van Peter de Koning, omdat hij vreselijk bloedde. Omdat de Turk zichzelf sneed met de door hem stukgemaakte ruit, waar hij doorheen wilde klimmen volgens Vladimir Hornicek.

Vladimir Hornicek heeft zelf aangegeven om aangifte te gaan doen bij de politie van deze aanslag op zijn woning en op hem zelf; zijn woning werd zonder opgaaf van redenen vernield en er werd met een vloeistof richting Vladimir Hornicek gespoten door de schoonzoon van Peter de Koning.

De veroorzaker van dit alles is Peter de Koning, die al enige jaren bezig is door middel van zijn eigen ingesproken video's, een smaad en lastercampagne te houden op internet en Facebook over iedere waarheidsvinder en vrijheidsstrijder die met zijn hoofd maar boven het maaiveld uit durft te steken en hardop durft te zeggen dat het huidige regiem de bevolking onderdrukt, afperst en voorliegt.

Peter de Koning in beeld


De politie doet tot heden niets!

Vladimir Hornicek heeft eerder al eens overleg gehad met de wijkagent, (te weten 3 augustus 2023), over Peter de Koning. Deze wijkagent adviseerde Vladimir Hornicek om eens in overleg te gaan met de dienstdoende officier van justitie van Politie Midden- en West-Brabant om eens te kijken of het haalbaar was om op de een of andere manier een zaak te beginnen tegen Peter de Koning. 

Boodschap aan de Politie Midden- en West-Brabant

Hopelijk gaat dit artikel ertoe bijdragen dat de Politie in Midden- en West-Brabant op korte termijn eens een hartig woordje gaat spreken met Peter de Koning en dat hij onmiddellijk op moet houden met het lasteren van waarheidsvinders en vrijheidsstrijders. Of moeten er eerst doden gaan vallen? 

Waar ligt jullie grens Politie Midden- en West-Brabant?

Op 7 juli 2020 had Vladimir Hornicek al eens in een video aan Peter de Koning medegedeeld dat hij hem vanaf die tijd definitief met rust moest laten.

Video van 7 juli 2020

Oorlog in Steenbergen 

Wij, de redactie van De Nieuwe Media, schreven al eerder over de oorlog in Steenbergen, veroorzaakt door Peter de Koning, die ontstaan is omdat Peter de Koning veel laster en smaad verspreidt over vele waarheidsvinders en vrijheidsstrijders in Nederland. De bewijzen hierover zijn onderaan dit artikel verzameld in aanklikbare paarse links. Het wordt tijd dat de politierechter een HALT gaat toeroepen aan de laster- en smaadpraktijken van Peter de Koning, die steeds bizarder gaan worden. 

Nu het forceren van een raam van de woning van Vladimir Hornicek door een schoonzoon van Peter de Koning. Wat er voor de tijd gebeurd is dat de schoonzoon van Peter de Koning, een circa 2 meter lange Turk, uiteindelijk heeft doen laten besluiten om de ruit van het raam van de woning kapot te slaan en vervolgens met pepperspray rond te gaan spuiten in de woonkamer van Vladimir Hornicek is niet bekend.

Vijf maanden geleden maakte Vladimir Hornicek deze video

Door alle perikelen met Peter de Koning is de relatie van Vladimir Hornicek met zijn vrouwelijke partner stuk gegaan en heeft Vladimir eerder reeds doen besluiten om zijn YouTube kanaal op privé te zetten, ondanks dat hij reeds 4 miljoen likes had behaald van zijn N257TV kanaal. 

Link YouTube kanaal N257TV: https://www.youtube.com/@N257TV

Vriendelijk verzoek aan Peter de Koning

Stop per direct met het verspreiden van smaad en laster over waarheidsvinders en vrijheidsstrijders, dan houdt de oorlog vanzelf op in Steenbergen. We hebben inmiddels genoeg bewijzen verzameld dat je zelf de veroorzaker bent Peter de Koning. Het wordt de hoogste tijd dat een politierechter een verbod oplegt aan Peter de Koning om nog langer smaad en laster te verspreiden over waarheidsvinders en vrijheidsstrijders middels video's en sociale media van Peter de Koning, je bent gezien.

Peter de Koning dient een zwijgverbod opgelegd te krijgen door een politierechter en moet verboden worden waarheidsvinders en vrijheidsstrijders nog langer te lasteren.
Peter de Koning dient een zwijgverbod opgelegd te krijgen door een politierechter en moet verboden worden waarheidsvinders en vrijheidsstrijders nog langer te lasteren.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN