Vertaal deze pagina naar:

DE OPLOSSING OM GEZAMENLIJK TOT WERELDVREDE TE KOMEN

16-03-2024

Ad van Rooij reikte ons op 12 maart 2024 de oplossing tot WERELDVREDE aan, waarvoor hartelijk dank!

Lees en bestudeer de onderstaande PERSBERICHTEN vanaf 12 maart 2024:

Het lot ligt nu in handen van de wereldbevolking om het roer tijdig om te draaien in onze wereld, Amen.

'Niet normaal maken wat niet normaal is' zei Willem-Alexander tijdens de troonrede in 2020.

De vele pedofiele satanisten in Nederland willen juist ALLES wat NIET normaal is NORMALISEREN.
Niemand heeft het mandaat, bevoegdheid of volmacht om babies en kinderen sexueel te misbruiken of verkrachten ook niet door beïnvloeding van de publieke opinie (campagne lentekriebels) middels het normaliseren van dit soort strafbare zaken.

We moeten scherp blijven als het gaat over mandaten, bevoegdheden en volmachten.

Ad van Rooij reikt ons de oplossing aan tot WERELDVREDE; informeer Uzelf en ook anderen!

Ad de Rooij doet dat door middel van persberichten die hij sinds 12 maart 2024 per e-mail verstuurt aan alle grote kranten in Nederland en België. Onze redactie van De Nieuwe Media kreeg ook een e-mail van Ad van Rooij aangereikt.  

Wij, De Nieuwe Media, zijn erg dankbaar dat Ad van Rooij tot heden zijn nek uit durft te steken voor de wereldbevolking en de waarheid zoals die werkelijk is, ondanks het feit dat hij zijn eniggeboren zoon (Jos, zie foto) daarvoor moest opofferen en zijn vrouw eind 2021 aan kanker is overleden, omdat zij niet de zorg kon krijgen die ze eigenlijk nodig had. Het is in en in triest dat het allemaal zover heeft moeten komen voor de familie Van Rooij. Zijn dochter Lisette hebben ze meermaals proberen op te sluiten in de GGZ.

EEN VERHIT DEBAT TUSSEN RUTTE EN BAUDET OVER FEITEN EN WAARHEDEN

De trucjes van Rutte werken niet meer. Eerst zegt Rutte: "Ik kan deze voorbeelden niet beoordelen" en later gooit hij het maar op 'conspiracy'. Rutte weet heel goed dat Baudet gelijk heeft want hij is heel voorzichtig met de keuze van zijn woorden.

OPLOSSING: Minister-President Mark Rutte dient per direct ontslag in en dat van het gehele demissionaire kabinet Rutte IV en aan te bieden bij Koning Willem-Alexander, die op zijn beurt grondwettelijk verplicht is om dat ontslag te aanvaarden.

Waarom? Omdat de constitutionele monarchie van Nederland bij koninklijk besluit vanaf 1 oktober 1838 het latere op 19 april 1839 ondertekende verdrag van Londen heeft ondermijnd en daarmee in alle wereldlanden een staatsgreep gepleegd, van waaruit al maar liefst 185 jaar lang nagenoeg alle oorlogen zijn ontstaan, waaronder ook de huidige Oekraïne Oorlog.

Het spoedeisende verzoekschrift werd op 10 maart 2024 door Ad van Rooij afgerond.

Hieronder kunt U het verzoekschrift (PDF) downloaden, lezen en bestuderen.

(Deel dit belangrijke artikel AUB met Uw familie, vrienden, collega's en al Uw bekenden.)

Tip: Kopieer de zeer belangrijke PDF met de OPLOSSING TOT WERELDVREDE een USB-stick, zodat U het bewijsmateriaal in eigen handen heeft.

Lees en bestudeer de zeer belangrijke PDF met alle bewijzen over de staatsgreep (153 blz.):

OPLOSSING TOT WERELDVREDE 🍀

De weg naar de Nieuwe Wereld ligt open en ligt reeds langere tijd op ons te wachten.

Het is nu aan de bevolking om zichzelf te informeren en te gaan ontwaken.

De Club van 100 zet zich dagelijks in voor De Nieuwe Wereld. De Club van 100 gaan onze humanitaire projecten opstarten en vormgeven in onze wereld - Wij zijn zelf de verandering - Wij zijn zelf de creators van ons aardse bestaan - Weet en besef dat. Wil je bij deze Club van 100 horen, de pioniers die met hun gaven, kennis, handvaardigheden en middelen gaan zorgen voor de wederopbouw van onze wereld?

Of wil je ons goede werk (mede)ondersteunen?

Maak vandaag goede keuzes voor de wederopbouw van De Nieuwe Wereld 🍀

Let's go, meer info: https://www.freelifeworld.info/club-van-100

Wie weet waar Jos van Rooij is gebleven?

Wij, De Nieuwe Media, zijn erg dankbaar dat Ad van Rooij tot heden zijn nek uit durft te steken voor de wereldbevolking en de waarheid zoals die werkelijk is, ondanks het feit dat hij zijn eniggeboren zoon (Jos, zie foto) daarvoor moest opofferen. Wij wensen de familie Van Rooij heel veel sterkte toe.

Ad van Rooij en zijn opgeofferde zoon Jos van Rooij.
Ad van Rooij en zijn opgeofferde zoon Jos van Rooij.

X22 REPORT

Onze eerder gepubliceerde artikelen in De Nieuwe Media:

HET ZWARTBOEK VAN STAAT EN KERK


Lees en bestudeer de onderstaande artikelen over de corrupte overheid:

Kijk! Gideon van Meijeren ontmantelt de media: 'De journalistiek werkt als verlengstuk van de macht!'

FVD-Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren heeft in het parlement de vloer aangeveegd met de mainstream media. Want, zei Van Meijeren, het mediakartel is verworden tot "een verlengstuk van de macht." Er wordt niet meer gecontroleerd, alleen maar gepropagandeerd. En de enigen die op een kritische benadering kunnen rekenen zijn oppositiepartijen, hoe klein ook, die tegen het partijkartel en dus tegen de macht ingaan.

In de Tweede Kamer ging Van Meijeren heerlijk los op de nep journalisten van het partijkartel. Want, zei hij, de mainstream media vormen feitelijk "één" kartel met de zittende macht. De media doen al heel lang niet meer "wat ze zouden moeten doen, namelijk de macht kritisch bevragen en de macht controleren."

Bron: https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/kijk-gideon-van-meijeren-ontmantelt-de-media

The Great Reset Agenda

Wanneer zullen de mensen zich gaan realiseren dat de politiek, omgekochte media, wetenschap, OM, politie, 'milieu'activisten en allerlei (maatschappelijke) organisaties en bedrijven allemaal dezelfde duistere Agenda 2030 van de VN/WEF uitvoeren: 'The Great Reset'. Het is alleen de kunst om de samenhang én samenwerking tussen de partijen te zien. (Bron: https://t.me/ditishetnieuws/14103)

De Nieuwe Media (onze digitale krant) werkt met journalisten die alleen voor de Waarheid gaan.

Steun daarom De Nieuwe Media, klik hier om een donatie te doen, waarvoor dank.

Zodat zij hun belangrijke werk voor de wereldbevolking voort kunnen zetten.

ONZE NIEUWSTE ARTIKELEN