Vertaal deze pagina naar:

NIET ALLEEN MARK RUTTE EN ZIJN KOMPANEN MOETEN GESTOPT WORDEN IN NEDERLAND OOK PETER DE KONING EN DE AANHANGERS EN MEDEWERKERS VAN VIDERE ZIJN VELE STAPPEN TE VER GEGAAN IN ONZE SAMENLEVING!

18-11-2023

De tijd is NU om te gaan ontwaken en om de strijdbijl voor eeuwig te gaan begraven, dan is er Vrede op Aarde!

Het is de hoogste tijd dat de Nederlandse bevolking zich gaat beseffen wat er zich werkelijk achter de duistere gordijnen van de samenleving zich afspeelt en wie daar bij betrokken zijn. Gebleken is dat veel mensen zich hierin vrijwillig laten meeslepen in ruil voor een goede baan, geld, status en machtsspelletjes.

DE CRIMINELE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 1 ► https://capoditutticapi007.blogspot.com/


INFILTRATIE RECHTSSTAAT NEDERLAND

Deel 2 ► https://capoditutticapi008.blogspot.com/


MISDADEN TEGEN DE MENSELIJKHEID

Deel 3 ► https://capoditutticapi009.blogspot.com/

Interview gele hesjes met Marcel Gelauff

Het is ruim 4 jaar geleden alweer (16-02-2019) dat de gele hesjes in gesprek gingen met Marcel Gelauff (hoofdredacteur NOS Nieuws) voor het NOS gebouw in Hilversum. Er volgden diverse gesprekken van de gele hesjes met verschillende gespreksonderwerpen met de inmiddels oud-hoofdredacteur NOS Nieuws Marcel Gelauff. Op 30 mei 2022 maakte Gelauff bekend per 1 september van dat jaar te stoppen als hoofdredacteur van NOS Nieuws. Per die datum volgde Giselle van Cann hem op.

Nederland is een criminele organisatie wat bestuurd wordt door de gekleurde maffia!

De media (grote kranten, TV en radio, MSM media) in Nederland wordt aangestuurd door de gekleurde maffia.  Nog steeds is er niets opgelost tot heden van alle problemen in Nederland: Leugenaar Mark Rutte, Demmink doofpot, economiecrisis, indoctrinatie van kinderen in het onderwijs, vergiftiging van de aarde door pesticiden en het lozen van chemisch afval in het oppervlaktewater, nanofijnstof verspreiding door brandstof, nep nieuws verspreiding door de NOS (staatsradio en TV), kindermisbruik, armoede, jeugdzorg, MH17 doofpot, ziekmakende griepspuiten, dodelijke vaccinaties, 5G straling, chemtrails etc. etc.

Veel geld door de bevolking bijeengebracht middels de belastingdienst (giften) verdwijnt naar het buitenland, waarmee door de bestuurders, van het land wat Nederland wordt genoemd, oorlog wordt gevoerd in het buitenland en grondstoffen worden gestolen. Tevens worden wereldwijd vele babies en kinderen gestolen die als handelswaar verkocht worden voor de seksindustrie, orgaanhandel en handel in adrenochrome. 

Nederland is een crimineel land en iedereen is daar verantwoordelijk voor die de belastingdienst nog steeds voorziet van gelden waarmee de bestuurders hun misdaden kunnen plegen. Mark Rutte staat aan het hoofd van deze criminele organisatie.

Word Wakker!

De laatste strijd van het Duister!

Veel Goddelijke wezens worden momenteel op een laaghartige wijze door duistere krachten als VIDERE aangevallen. Dit zijn onder andere Wim Visscher van DUTCH DIGGER NEWS, Youri Plate van de website youriplate.nl en Dienie Kars, de hoofdredacteur van de Waarheidskrant, De Nieuwe Media.

Diegenen, de monsters, die aan de laster en smaad praktijken bij VIDERE direct of indirect meewerken en zich daarmee verrijken of op een hogere plaats neer proberen te zetten zullen wij met dit artikel inzicht geven aan diegenen die hier voor open staan. Diegenen die hiervoor wegkijken en dit laster en smaad probleem niet serieus nemen in onze samenleving mogen en kunnen dit artikel uiteraard direct wegklikken- bye for now.

Diegenen, de monsters, die de eerder genoemden lasteren zullen dit artikel graag verder gaan lezen, want zij hopen namelijk straks weer te gaan smullen wat wij over hen verder gaan schrijven. Zo werken de archonten (negatieve entiteiten/demonen) in hen. Diegenen, de monsters, die de eerder genoemden lasteren zullen ook dit fenomeen van archonten uiteraard weer weglachen. Wij zijn dit gewend, maar dit is een serieus en groot probleem in onze samenleving, wees U zich daar bewust van. 

De uitleg hoe dit mogelijk is kunt U lezen in het onderstaande artikel.

Peter de Koning (de vader van Esmee de Koning)

Peter de Koning laat zich op een zeer negatieve wijze uit over onze Waarheidskrant, De Nieuwe Media. Zijn dochter Esmee de Koning die voorzitter is van de SP in Bergen op Zoom, heeft gelukkig wel goed in de gaten wat er zich achter de schermen van het wereldtoneel zich momenteel afspeelt. Echter kan zij zeer waarschijnlijk nog niet de volgende vraag beantwoorden:

"Wie is de huidige koning van Pruisen en de keizer van het herstelde Heilige Roomse Rijk?"

Het antwoord is te vinden in het onderstaande artikel.

Esmee de Koning / QR code / VIDERE

Ondanks dat Esmee de Koning goede Colums schrijft als voorzitter van de SP in Bergen op Zoom,  pleegde Esmee de Koning in de coronatijd volgens haar vader Peter de Koning fraude met de QR code van haar zus Sherda de Koning en speelde Esmee de Koning een rol in een VIDERE uitzending van haar vader Peter de Koning, (zie de onderstaande video).

Bericht voor Esmee de Koning: 

Als voorzitter van een politieke partij in de gemeenteraad heb je een voorbeeldfunctie voor het gezag wat je dient en kun je je niet veroorloven dat je meedoet aan de strijd die je eigen vader voert met andere mensen (Goddelijke wezens/Waarheidsvinders/Vrijheidsstrijders) die hij te pas en te onpas te kakken zet en lastert. Er zijn reeds vele bewijzen verzameld over de laster en smaad praktijken door jouw vader, Peter de Koning, gepleegd.

Rectificatie - Onze excuses aan Esmee de Koning: 

De fout die werd gemaakt is inmiddels hersteld: 'fractievoorzitter' is gewijzigd in 'voorzitter'.

Een ware oorlog staat op het punt om uit te breken!

Niet een oorlog tussen legers en landen, maar een psychologische oorlog tussen het 'Goede' en het 'Kwade', tussen Waarheidsvinders en de Poortwachters van de corrupte organisatie, de Staat der Nederlanden, die door huurlingen van de corrupte organisatie (advocaten, rechters, politie, OM) in stand wordt gehouden door hun eigen 'kromrecht' en vervalste dossiers.

Peter de Koning dreigt nu om alles naar buiten te brengen over het verleden van Dienie Kars, echter heeft zij zelf haar eigen verleden reeds opgeschreven op haar eigen website.  

Dat is te lezen in DEZE, DEZE en DEZE link en de link hieronder.


De tijd is NU aangebroken om voor eens en altijd de Waarheid uit de doeken te doen.

En om gezamenlijk en voor altijd de strijdbijl te gaan begraven, dan is er Vrede op Aarde.

DE BESCHERMERS VAN DE AARDE 

Een legioen blauwe stralen onder het bevel van Aartsengel Michaël, de 144.000 soldaten die vooral bekend staan ​​als de Strijders van het Licht, zijn allemaal verspreid binnen de heilige geometrie van het leven op aarde.

Deze trouwe Soldaten van God zullen op wachtposten blijven op strategische punten op aarde, in overeenstemming met Gods wil en op bevel van Aartsengel Michaël, totdat de oproep wordt gegeven om zich te herenigen om de planetaire transitie te maken.

Na de planetaire transitie zullen deze wezens een nieuwe, door God gegeven missie ontvangen, namelijk het helpen van alle uitverkorenen om zich aan te passen aan een nieuw leven op de nieuwe aarde.

Voor al Gods 144.000 soldaten die momenteel op missie zijn, is het helemaal niet gemakkelijk, maar dit was gepland, en het is geen verrassing voor onze trouwe Bewakers van de Aarde, Strijders van het Licht.

Voor iedereen voor wie deze boodschap weerklank vindt, vereist dit moment totale vrede, allemaal op jullie observatiepunt in diepe stilte en aandacht, met aandacht voor de tekenen.

Wij zijn het blauwe vuur van het Heilig Hart.

Wij zijn het blauwe vuur waar God van houdt.

Wij zijn het legioen van Blue Ray.

Wij zijn één met het geheel en we zijn allemaal EEN.

Wij zijn de strijders van het licht.

LICHT, KRACHT EN BESCHERMING.

GOD IN ACTIE.


Antonello Sechi │ Liefde en Licht 441

Quantum Awakening-kanaal  │ Interconnectie Regenboog 441