Vertaal deze pagina naar:

WELK PRIKJE KREEG JIJ?

27-11-2022

Er wordt stellig beweerd dat er een app beschikbaar is waarmee je middels bluetooth op je eigen scherm kunt zien wie de "verkeerde" prikjes heeft gehad!


Artsen die nog steeds doen alsof ze onwetend zijn, zijn dat niet...

Die artsen moeten nu in hun broek schijten omdat ze vergoedingen hebben gehad voor al die prikjes. En iedere patiënt in hun praktijk met bijwerkingen daar verdienen ze ook weer aan door nieuwe recepten uit te schrijven voor de bijwerkingen. Ze hebben het bij de apotheek alleen nog drukker gekregen.

Het zijn allemaal verdienmodellen waar zij zelf beter van worden!

En de artsen weten echt wel dat er de laatste paar jaar veel mensen sterven door de prikjes...

Ze zijn bang om hun mond open te doen, bang om hun baan te verliezen...


Waarom komen hier nog steeds geen vragen over in de reguliere media?

Hoe is het mogelijk dat er miljarden mensen zijn geïnjecteerd en dat niemand precies weet met wat? Is het niet vreemd dat met een wereldwijde oversterfte er niet veel meer vragen over de inhoudsstoffen van vaccins worden gesteld?

David Hughes, een hoogleraar sociale wetenschappen uit het Verenigd Koninkrijk, heeft de moeite genomen om alle onderzoeken naar de ingrediënten van de corona-injecties te verzamelen en er een artikel over te schrijven. Zijn conclusie is dat de onderzoeken in elk geval laten zien dat er ingrediënten in de prikken zitten die daar niet in thuishoren en waarover de mensen niet zijn geïnformeerd, wat een schending is van de Code van Neurenberg. Aangezien 5,4 miljard mensen zijn geïnjecteerd met dit geheimzinnige goedje, is dit veruit de grootste misdaad uit de geschiedenis van de mensheid.


Lees je in aub ► https://stichtingvaccinvrij.nl/wat-zit-er-in-de-corona-injecties-en-waarom-is-het-zo-belangrijk-dat-we-dit-helder-krijgen/


Check your batch ► https://www.howbadismybatch.com/
Bekijk de video en doe zelf de test middels je telefoon!


Download zelf een bluetooth scanner bijvoorbeeld deze: https://cutt.ly/TYygi76

1. Installeer de app

2. Zoek geprikte vrijwilligers

3. Start de scan

Then the magic happens...

Belangrijk! Zorg ervoor dat er verder geen smartdevices in de buurt zijn.


Link video ► https://rumble.com/v1m9up0-bluetooth-mac-addresses-in-the-vaccinated-fully-explained.html


Lees Openbaring 13 en 14 van de Bijbel


Vraag God om vergiffenis en toon berouw wanneer je koos voor de COVID-19 vaccinaties!

De White Hats maken een einde aan deze toestand.

We bereiden ons nu voor op het eindspel.
Patholoog Dr. Ryan Cole, MD, legde tijdens een paneldiscussie op de Better Way Conference in Wenen, Oostenrijk, 17 september 2022 uit, waarom veel gevaccineerden het geluk hebben gehad, tot nu toe geen nadelige invloeden te hebben gehad van de gevaarlijke Covid-19 mRNA shots.

Experts in de geneesmiddelenproductie zeggen injecties onmiddellijk te stoppen wegens gebrek aan veiligheidsprotocollen. Het is één ding om voldoende doses te maken voor enkele tienduizenden injecties - het is iets heel anders om aan te nemen dat de productie van miljarden doses - via verpakken, invriezen, vervoeren, ontdooien, ongetrainde mensen laten injecteren op parkeerplaatsen of in bussen.

Een belangrijke les in de risico's van het opschalen van een kleine productiehoeveelheid naar een enorme hoeveelheid en alles wat er mis kan gaan en ongetwijfeld mis is gegaan met de injecties.


Must watch video van 22 minuten >>Op de website "How Bad is My Batch" kunt U de sterkte van de Covid-injectie aflezen die U hebt genomen, door eenvoudigweg Uw lotnummer in te voeren, links bovenaan de pagina.

Blijkbaar zijn er verschillende batches gemaakt waarbij de ene batch zoutoplossing kon zijn en andere veel dodelijker. "Batch-code" = "Lotnummer" dat is het nummer dat ze op je vaccinatiekaart schrijven: 

https://knollfrank.github.io/HowBadIsMyBatch/batchCodeTable.htmlDr. Robert Malone geeft een presentatie op de Better Way Media Conference in Wenen, Oostenrijk
Scroll op de onderstaande website geheel naar beneden voor alle Better Way Conference links.

Website ► https://betterwayconference.org/vienna-conference/


Bron: Bright Light News - Rumble video kanaal

Ben jij ook zo moe? Even pauze nu!